2777
2789
عنوان

قاتل شما کیه؟

658 بازدید | 24 پست

منظورم کروناست... تو خونه ی ما فقط من رعایت میکنم داداشام و بابام نه ماسک میزنن نه ژل همش به گردش و مسافرتن از بیرون میان حتی اب خالی نمیزنن به دست و صورتشون من ماسک میزنم میگن ادای روشنفکرارو در میاری چند روزه سرفه های وحشتناک دارن خودشونو بستن داروگیاهی خب چه فایده داره وقتی رعایت نکنی بهشون میگم دعوا راه میندازن خودمم چند روزه تب دارم و تنگی نفس.. بخدا ازشون نمیگذرم اگه بمیرم قاتلم اونا هستن نه تنها من خیلیا از اینا میگیرن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی مو شوهرم گرف تو رو خدا دوتا تاپیک اخرو گزارش بزنین بدبخت میشم خواهش میکنم بخاطر خدا😭😭😭😭

زدم برات

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

زنداداشم خیلی رومخه هر چی میگیم ماسک بزن 

لج میکنه انگار نه انگار

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
گوشی مو شوهرم گرف تو رو خدا دوتا تاپیک اخرو گزارش بزنین بدبخت میشم خواهش میکنم بخاطر خدا😭😭😭😭

زدم

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

بمن نرسید گزارش

پلک شده بود😅

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

منم مامانم و بابام بهشون میگم ماسک بزنین انگار بهشون فوکس دادی ....    

با خدا باش و پادشاهی کن... خدایا این بارم چشام به دستای مهربونته ...از تنهایی میترسم خودت بغلم کن ...

یکی از دوستای منم حسابی رعایت میکرد حتی خریدا هم اینترنتی آخرشم گرفت از جایی ک حتی نمیدونه کجا 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

همونی که مربوط به دیسک کمرو

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙