2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی تو خونه ماسک بزنی یا اینکه از بقیه کلا دور باشی حتی غذاتم با خانواده نخور هر شب بخور اکالیپتوس بده ایشالا مشکلی پیش نمیاد منم کنکوریم خونمون دو طبقس طبقه. پایین خالیه بعد از کنکور کلا میرم اونجا خودمو قرنطینه میکنم بخوامم برم بالا ماسک میزنم و دستکش میپوشم

✈🇺🇸
سعی تو خونه ماسک بزنی یا اینکه از بقیه کلا دور باشی حتی غذاتم با خانواده نخور هر شب بخور اکالیپتوس ب ...

خیلی سخته

استرس کنکور به کنار

استرس سلامتی خانواده هامون😢😢

نی 
خیلی سخته استرس کنکور به کنار استرس سلامتی خانواده هامون😢😢

من پدرم یه بار کرونا گرفته خوب شده میترسم بخاطر من دوباره مریض شه اتفاق بد همیشه برای همسایه نمیفته

✈🇺🇸
من پدرم یه بار کرونا گرفته خوب شده میترسم بخاطر من دوباره مریض شه اتفاق بد همیشه برای همسایه نمیفته

دقیقا

منم یه اتاق جدا داشتم تو حیاط برا درس خوندن

مجبورم پس این مدت رو بمونم اونجا

نی 
دقیقا منم یه اتاق جدا داشتم تو حیاط برا درس خوندن مجبورم پس این مدت رو بمونم اونجا

خب پس عالیه خونه طبقه پایین منم تو حیاطه معمولا خنکه اتاق های تو حیاط برو اونجا عزیزم 

✈🇺🇸
خب پس عالیه خونه طبقه پایین منم تو حیاطه معمولا خنکه اتاق های تو حیاط برو اونجا عزیزم 

اره خوبه

ایشالله که دوتامونم موفق باشیم و نتیجه خوبی برامون داشته باشه کنکور❤🌹

نی