2777
2789
عنوان

خونه پدری

211 بازدید | 17 پست

اگر خونه تون چهل ساله باشه که پدرتون ساخته باشه و بعد پدرتون فوت کنه و مجبور بشید به خاطر تنهایی مادرتون خونه رو بفروشید چه حالی میشید؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هیچی، مهم ارامش مامانتونه .هر کاری ک دوست داره باید انجام بده . اتفاقا تنوع خوبه .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته می دونم ولی چ میشه کرد

من تو خونه به دنیا اومد مدرسه رفتم دانشگاه عروس شدم بچه دار شدم و....

دنیا خیلی غم انگیز این روزها برام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هیچی، مهم ارامش مامانتونه .هر کاری ک دوست داره باید انجام بده . اتفاقا تنوع خوبه .

دو هفته دیگه خونه رو تحویل میدیم با یک دنیا خاطره....

من تو خونه به دنیا اومد مدرسه رفتم دانشگاه عروس شدم بچه دار شدم و.... دنیا خیلی غم انگیز این روزها ...

می دونم عزیزم من مادرم فوت شده چهار ساله و الانم با بابام دعوا و بحثم هست

اصلا وابستگی ندارم حتی به آدما چه برسه یه خونه 

نظر شما محترمه

دو هفته دیگه خونه رو تحویل میدیم با یک دنیا خاطره....

چه میشه کرد... . مامانتونم گناه داره تنهایی بمونه اونجا هی یاد خاطرات میوفته دلش میگیره . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خدارحمتش کنه سخته ولی چاره ای نیست حالا مادرتون میاد پیش شما؟

براش خونه خریدیم نزدیک خودم حتی شهرپدری هم دیگه نمیشه زیاد رفت ‌...

می دونم عزیزم من مادرم فوت شده چهار ساله و الانم با بابام دعوا و بحثم هست

خدارحمتشون کنه

خونه هزار هزارتا یاد و یادگاری داره

بچگی و قلک و عیدی به یادم میاره

گلدون یاس رازقی . بنفشه های باغچه

آینه و شمعدون جهاز مادرو تو طاقچه

منم خيلي به خونه قديمي بابام اينا وابسته بودم هر موقع دلتنگ ميشم اين آهنگ هايده رو ميخونم😔خيلي دلم واسه اون دوران تنگه☹️😫

چه میشه کرد... . مامانتونم گناه داره تنهایی بمونه اونجا هی یاد خاطرات میوفته دلش میگیره . 

بله بنده خدا همش گریه می‌کنه الان سه ماهه پدرم فوت شده اما همش میگم اشتباه کردم کاش تو همون شهر براش خونه گرفته بودم ....