2777
2789
عنوان

ظاهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 113 پست
موقعه رابطه اذیت نمیشین ؟چون برایه آدم دافعه داره؟

اون موقع که خیلی لاغر بود شاید یکم ولییی الان یه ذره چاق تر شده خیلی بهتر شده خدا کنه همینجور چاق تر بشه حداقل به هفتاد برسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما خیلیییی اضافه وزن داری

اون باید ناراضی باشه از چاقی تو

تا حالا به روت نیورده؟

وقتی اون تورو تحمل میکنه یعنی عاشقته.پس تو هم ظاهر رو فراموش کن.یا پیگیری کن تا کمی حجم بگیره

باشگاه بره خیلی راحت وزنش بالا میاد .وزن که بالا بیاد صورت جذابتر میشه

شوهرخودمم خیلی لاغره ولی صورتشو دوس دارم چون ریش داره و ازبس لاغره بخدا چپ چپ راه میره ولی بازم خوش قیافس اعتمادبه سقف هم داره

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋

غذای مورد علاقه اش رو بپز خوراکی زیاد بگیر میان وعده بده بخوره بره باشگاه و مکمل استفاده کنه .خودتم لاغر کن عزیزم 

یه نگاه به شوهرای یسری بلاگرا بنداز انقد زشتن بعد همش عکس دونفری میذارن با اعتماد به نفس

شوهرم با شلوار کردی و لباس پاره و تنگ باهم رفتیم ساندویچی با دمپایی لا انگشتی هعی طولانیه خواهر خلاص ...

وااااااای نگو نگو که بازم پوکیدم 

خیلی بامزه ای 

فقط کیفت و شلوار کردی 😆😆😆😆😆

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
شوهرخودمم خیلی لاغره ولی صورتشو دوس دارم چون ریش داره و ازبس لاغره بخدا چپ چپ راه میره ولی بازم خوش ...

بازخوبه صورتشودوست داری من اونم دوست ندارم ولی اخلاقش خوبه 

حالا که بچه کوچیک دارم نمیتونم رژیم بگیرم

با خودش صحبت کن بگو اینطوری دوس دارم باشی بهش انگیزه بده بگو دوست دارم یکم توپر شی باشگاه بری ازش تعریف کن بگو خوشتیپی ولی دوست دارم خوشتیپ تر شی با سیاست و ترفند های زنانت عمل کن و خودتم با خلاقیت تو غذاهات اشتهاشو زیاد کن

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱