2777
2789
عنوان

ظاهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 113 پست
میدونی ادما فکر نمیکنن اینا واسشون دغدغه شه...بعدها که میرن‌تو زندگی این حسا بوجود میاد اواش اینقد ا ...

آخه اسی میگه از اول دوست نداشته ظاهر همسرشو

به نظرم خودشو تا به الان توجیه کرده ، حالا به خاطر شرایط دیگه همسرشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا نکشتت  الان دیدم چقد خندیدم  😆😆😆😆😆😆

😁😂

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
این پیداست هیشکی به پشمش نیست....واسه دلش زندگی میکنه ....ای جان😂😊

اره ولی فکر نمیکردم اینقدر هیچکس به پشمش نباشه😂😂😂😂خداکنه دیگهوهیچوقت اون صحنه ترسناکو نبینم

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
اره ولی فکر نمیکردم اینقدر هیچکس به پشمش نباشه😂😂😂😂خداکنه دیگهوهیچوقت اون صحنه ترسناکو نبینم

اتفاقا من همیشه دوستای نزدیکم از این دسته افراد انتخاب میکنم که بهم خوش بگذره وخودم باشم😁

گلم مشکل شما راه داره شما با کاهش وزن و همسرتون با افزایش وزن مشکلتون حل میشه خدارو شکر کن مشکل دیگه ...

به سختی چاق میشه سریع لاغر میشه هروقت مقایسش میکنم بابقیه مرداازش سردمیشم رمانتیکم نیست که نازموبکشه

آخه اسی میگه از اول دوست نداشته ظاهر همسرشو به نظرم خودشو تا به الان توجیه کرده ، حالا به خاطر شرای ...

بابا چاق شدن که مشکل سختی نیست با یه رژیم چاقی...یه دکتر تغذیه ...یه باشگاه درس میشه...هرروز تعداد قاشق غذاشه اضافه کنه چاق میشه😅تجربه شدس

به سختی چاق میشه سریع لاغر میشه هروقت مقایسش میکنم بابقیه مرداازش سردمیشم رمانتیکم نیست که نازموبکشه

برید دکتر تغذیه اگر واقعا داره تو زندگیت اختلال ایجاد میکنه و از مکمل ها استفاده کنه و همچنین شماهم باید تلاش کنی وزنتو کم کنی تا اختلافتون کمتر شه

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱