2777
2789
عنوان

میخوام این هفته کارام بکنم برم خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 49 پست
خب سعي كن در حد توانت جبرانش كني. با خودكشي نه تنها مشكلت كمتر نميشه خانواده و عزيزانت رو هم داغدار ...

اخه چجوریی مگه خدا میبخشه 

میگن حق الناس بخشیده نمیشه

سلااام خانومای گل من یه دختر تپلییی هستم😊عاشق عکاسی ومسافرتم😍 ورمانتیک بازی از همه بیشتررررر دوست دارم لباس عروس بپوشم🙈 شما دلتون پاکه خداهم خیلی دوستتون داره یه دعا بکنین یه شوهر خوب به دختر تپلی نصیب کنه😁برای خوشبختیم صلوات بفرستین ممنون عاشقتونم ❤️

گناه گناهه خودتو بکشی گناهه 

گناهتو تکرارم کنی گناهه

اما

اولی خفته

دومی لذته

ینی بخاطر لذت بردن از دنیا میخوای تهش خفت بکشی؟؟؟برو گناهاتو ادامه بده تهش مردی انکر ومنکر قیرداغ با قیف میریزن تو ک....نت من نفهمیدم چی گفتم خودمم😂😂😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی عذاب وجدان دارم خیلی گریه کردم ادعای بیگناهی کردم

بیخیال،خودکشی راه درستی نیس

ما بالاخره ی روز میمیریم،ولی ب وقتش ن ب دست خودمون.هروقت اون بالایی بخواد میمیریم

پس اگه میبینی هنوز نفس میکشی خدا تورو هنوز بنده خودش میدونه با همه گناهات،پس درست فکر کن درست تصمیم بگیر😊

بخاطر کناه خودکشی  سعی کن توبه کنی حق الناس از طرف دلجویی کنی

خیلیاس شرمنده ام رومم نمیشه 

سلااام خانومای گل من یه دختر تپلییی هستم😊عاشق عکاسی ومسافرتم😍 ورمانتیک بازی از همه بیشتررررر دوست دارم لباس عروس بپوشم🙈 شما دلتون پاکه خداهم خیلی دوستتون داره یه دعا بکنین یه شوهر خوب به دختر تپلی نصیب کنه😁برای خوشبختیم صلوات بفرستین ممنون عاشقتونم ❤️

کار خوب بکن به هیچ چیزی فکر نکن بخاطر دیگران توی این دنیاییم اما به نظرم ارزش نداره بخاطر دیگران بمیریم شاید افسرده ای گلم برو دکتر امیدوارم هر چه زودتر حالت خوب بشه 

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است... من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است... گندمی را که تو از کیسه ما میبخشی... سهم نانیست که در سفره امثال من است ....دست بخشندگی ات قسمت ما نیست ولی.... تا به ما میرسی افسوس که دستت بزن است ... هر کجا حق کسی خورده شود غمگینی ... تا دم از حق بزنم مشت نثار دهن است ..باغ همسایه به تدبیر شما آباد است ... باغ بی حاصل من لانه زاغ و زغن است... دیگران لایق آزادی محض اند ولی ... خواب آزادی ما ختم به کابوس ون است ....بین گفتار و عمل بس که تناقض دارید ... نقلتان باب ترین صحبت هر انجمن است ... شاعر این قصه چنان دور و دراز است که بحث .... خارج از حوصله شعر و مجاز و سخن است

اخه چجوریی مگه خدا میبخشه  میگن حق الناس بخشیده نمیشه

كي گفته؟ خدا انقدر مهربونه كه نگو. اون ديوي كه تو كتابها ساختن نيست كه از مو آويزونمون كنه و سرب داغ بريزه تو گلومون! خدا ببينه تو نيتت جبرانه خودش دستتو ميگيره. از هر جايي ميتوني شروع كن براي جبران. بلاخره راه داره

اره واقعا ... خودکشی خیلی خوبه ... قشنگ لوازمشم اماده کن...

فقط وقتی خودکشی کردی و تو راه اسمون بودی ...

اگه تو راه یکی بهت گفت چقدر قدرت داشتی ...

چقدر میتونستی با دستات معجزه کنی ... چقدر با قلبت دنیا رو تکون بدی ... چقدر با محبتت بچه های یتیم رو سیراب کنی که فقط محتاج یه لحظه نگاه مهربونن... اونوقت درخواست برگشت به زمین نکنی که خیلی دیر شده...

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
همون رژیم از شنبه هستا .

خخخ اره

یکی از اون سیاه بختایی  که با اسب به پیکر مبارک امام حسین ع تاختن چند سال بعد میره پیش امام سجاد و میگه من امید ندارم خدا منو ببخشه ...

امام سجاد بهش میفرماین ...این ناامیدی ات از رحمت خدا از اون گناهت بزرگتر و نابخشودنی تره.

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

پاشو دختر تپلی ... یه رژیم تپل بگیر با تاپبک بامداد خمار... بخش انگیزه# رو هم بخون ... اونوقت میفهمی چقدر قوی هستی و خبر نداری ... هیبیی ...حیف که نمیدونی جوونی یعنی چی ... 

پاشو دختر تپلی ... یه رژیم تپل بگیر با تاپبک بامداد خمار... بخش انگیزه# رو هم بخون ... اونوقت میف ...

حالم داغونه

حالم داغونه

خب دلیل نمیشه به خودت اجازه بدی به خودکشی فکر کنی...این دختر کوچولوهای شیرین زبونو دیدی چقدر واسه باباشون عزیزن...تو از اونام واسه خدا عزیز تری ... برو سجده کن زار بزن ... واسش ناز کن ... بگو فقط خودت ... نجاتم بده ... به دردم برس ... خودش مطمئن باش جوابتو میده ... از خدا هیچ کس برات دلسوز تر نیست... دستت رو روی نبضت بذار ... سعی کن با تموم انرژی ات جلو نبضت رو بگیری .... نمیشه ... بببین اصلا این تو نیستی که بهش فرمان میدی بزنه ... اینقدر خدا بهت نزدیکه... چرا از دور میشی که مثل بچه هایی که تو شلوغی بازار گم شدن اینقدر کم بیاری

خب دلیل نمیشه به خودت اجازه بدی به خودکشی فکر کنی...این دختر کوچولوهای شیرین زبونو دیدی چقدر واسه با ...

من خودم هر وقت از خدا دور میشم دستمو رو نبضم میذارم و خدا رو حس میکنم ... واقعا اروم میشم