2777
2789
عنوان

صاحب غدیر 🌻

71 بازدید | 11 پست

صاحب غدیر هممونو حاجت روا کنه به امید خدا  

چون  ایام  عید غدیر نزدیک است  و وظیفه  هر شیعه  امیرالمؤمنین  هست  که غدیر  را  به  عالم  معرفی  کند  لذا   تقاضا میکنیم  اگر  واقعا  عرض  ارادت  به  امیرالمؤمنین   را دارید  حد اقل  این  موارد  را  انجام بدید
۱   بنر   تبریک  عید غدیر  سر در خونه هاتون  بزنید
۲   داخل  خونه  یا پنجره  یا در خونه  رو ریسه  بندان کنید  
۳  تو خونه  هاتون  مولودی  بزارید  و لباس  نو  و لباس  زیبا  و رنگی  بپوشید
۴   انفاق  به  خانواده  های  سید  فقر   و بچه  یتیم   حتما  داشته  باشید
۵  هر نوع  طعامی  بسته  بندی  شده  و بهداشتی  روز  عید  پخش کنید حتما
۶   اگه  نخواستید غذای پختنی  پخش کنید  وسیله  خشکبار  رو به  خانواده  نیاز مند  بدهید
۷   روزه   به نیت  فرج  امام  زمان   هدیه  به  حضرت  علی  بگیرید   در وسع   توانتون
۸   به اقوام  و فامیل  زنگ  بزنید  عید  رو تبریک بگوئید  و با هر کس از شیعه علی  قهر  هستید  ان روز  آشتی  کنید

۹  در فضایل  ولایت  حضرت علی  تحقیق  کنید  و برای  یکدیگر  بفرستید   که بسیار ثواب دارد
۱۰   خداوند  در این  روز بیشتر از ماه  رمضان  و عید فطر  از بندگان  خود  را می آمرزد   پس برای  امواتتون  ان  روز  صدقه  و رد مظالم  بدهید  که به شفاعت امیر المومنین   برسند
خواهش میکنم  از تک تک شیعیان مرتضی  علی  در روز عید غدیر ساکت نباشید  و تمام  ارادت  و شور و عشق  خودتون  رو به حضرت علی  به  جهان  نشون  بدید  حتی  با شرایط موجود
همه  ما  روز  عید  غدیر  سر ظهر اذان  ظهر  دست  به  دعا  خواهیم  کرد  و از امیر المؤمنین  میخواهیم  که  کره  زمین  را  از همه  پلیدیها   ویروس ها   بلاها  ظلمها  پاک  بگرداند و فرج  فرزندش مهدی صاحب  زمان  را امضاء  کند  پس  قرار ما ظهر  روز عید غدیر سر اذان با گفتن ۱۱۰ مرتبه ذکر یا علی   به درگاه  پروردگار  دست به دعا  خواهیم  شد  و تا حد توان  پیام رسان  غدیر  خواهیم  بود  به  خفتگان  به  غفلت زدگان  عالم  
که🌸  🌸🌸فقط حیدر امیر المومنین  است🌸🌸🌸

لذا  این پست  رو به همه عالم منتشر کنید تا روز عید غدیر همه عالم  پر شور و هیجان  نام  علی  علیه السلام   را  ببرند
اللهم عج  لولیک الفرج
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

پیشامیش عیدتون مبارک 🌷

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

👍👍👍👍👍👍♥️♥️♥️♥️

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....

جانم علی عشقم علی بندبندوجودم خاک پای علی (علیه السلام)

حب علی هویت ماست ❤❤❤❤❤

السلام علیک یا وصی الرسول یا قسیم النار والجنه 😍😍

خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘

ما نیمه شعبان هرسال پدرم جشن بزرگی داشتن.....امسال چون برگزار نشد به هرکدوممون یه پرچم دادن که بیاد جشن هرسال تو خونمون نصب کنیم.برای غدیر هم برنامه مهمونی داشتن که کنسل شده....‌کرونا گرفتن..دعا کنید براشون که سالم و سرحال بشن مثل قبل و سال بعد جبران بغضهای امسالمون باشه‌........انشالله جشن ظهور رو در کنار این جشنها بگیریم

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....
ما نیمه شعبان هرسال پدرم جشن بزرگی داشتن.....امسال چون برگزار نشد به هرکدوممون یه پرچم دادن که بیاد ...

ان شاالله عزیزم بزودی سلامت باشن مثل قبل

قبول باشه،التماس دعا🌻

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

من تصویر دیگه ای از امام علی توی ذهنم داشتم،تا اینکه پارسال بعد از عاشورا رفتیم نجف،واای محراب مسجد رو ک دیدم،جایی ک اماممون رو ضربت زدن اینقدر حال و احوالم غمدار بود انگار کل غم عالم توی دلم نشت،برای مرگ پدرومادرم اینقدر غصه دار نبودم،از دماغم خون اومد اینقدر حالم بد شده بود،گفتم الاناس ک سکته کنم،دلم بازم اون حس و حال رو میخواد،دعا کنید دوباره قسمتم بشه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
من تصویر دیگه ای از امام علی توی ذهنم داشتم،تا اینکه پارسال بعد از عاشورا رفتیم نجف،واای محراب مسجد ...

ان شاالله که قسمت همه مون بشه

به زودی زود