2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 31 پست
دخترم تابلو فرش الان کم کم کمش باید ٢م داشته باشی تا بتونی ببافی 

من ی اشنا دارم گفته برات میارم بباف وسیله هاشم بهم میده بعدا بهش پس بدم

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ اندازس تابلوفرشش چقد طول کشید ببافه  خودش چقدهزینه کرد

والا اصلا میگه خوب نیس نخ خیلی گرون شده خیلیم سخته چشاتو کمرتو دیگه از دست میدی حدود چهار ماهم باید کار کنی روش

والا اصلا میگه خوب نیس نخ خیلی گرون شده خیلیم سخته چشاتو کمرتو دیگه از دست میدی حدود چهار ماهم باید ...

اوه خیلی کمه

ممنونم ک گفتی رفت تو لیست سیاه🙄

متاسفانه چرخ خیاطی ندارم الانم خیلی قیمتاش بالاس نمیتونم بگیرم

چرخ تو دیوار گیر میاد ارزون من خودم خیاطی کردم قبلا ی ساله بخاطر شرایط خاصی کنار گذاشتم بنظرم خیلی خوبه برا خودتم دیگه بلدی لباس بدوزی یا غریبه نیاد پیشت فامیل میاد فامیل نیاد همسایه میاد درآمدشم خوبه والا الان ی مانتو ساده 50 تومن هزینشه نهایتن 1ساعت وقتتو بگیره

چرخ تو دیوار گیر میاد ارزون من خودم خیاطی کردم قبلا ی ساله بخاطر شرایط خاصی کنار گذاشتم بنظرم خیلی خ ...

من ک عاشق خیاطی ام متاسفانه دستم خالیه جزو هدفامه 

عزیز اینو زنگ بزنین حتماا دفتر رهبری بپرسبد مسیله ی مهمیه هرکسی نمیتونه نطر بده شمارشون هم تو هر شهر تونت هست جست و جو کنید و عین حقیقت رو بگین انشالله خدا با عطمتش از گناه میگدره براش خیلی قران بخونین و خیرات بدین خیرات خیلی خیلی مهمه 

این نظر من درمورد تاپیک پدرته تعطیل شد اینجا نوشتم 

عزیز اینو زنگ بزنین حتماا دفتر رهبری بپرسبد مسیله ی مهمیه هرکسی نمیتونه نطر بده شمارشون هم تو هر شهر ...

حتماانجام میدم ممنون

عزیز اسم دختر عموت چیه بگو براش ایه الکرسی بخونم ازش بخوام حلال کنه روح باباتو اخه میگن ازمرده ها چی ...

آذر نوری پور

ممنون عزیزم

من آموزش دیدم ولی دلی میبافم 

اگر بشه نمونه میفرستم اینجا

ببین اگر برای درآمد میخوای بری سمتش بهیچ عنوان این کار نکن

بخصوص اگر آپارتمان نشین باشی که دفه زدنش کلی سر و صدا داره 

کلی کرک میریزه توی در و دیوار خونه  من با اینکه هر روز جارو دستم بود ولی بازم خونه چند ماه کثیف بودش

بعدشم مثلا من اولین تابلو فرشم رو ۵۰۰ تومن هزینه مصالح کردم مغتزه خواست ازم ۳۰۰ بخره

همه جا همین نرخ رو دادن! 

یا مثلا قالیچه بافتم ۱.۵ متری 

۲ تومن هزینه مصالح شد بیشتر از ۴ نمیخریدن ازم 

اصلا زحمتش با درآمدش همخونی نداره

البته من قصد فردش نداشتم فقط خواستم قیمت دستم بیاد