2777
2789

و از چه اسم کاربری خوشتون میاد؟

من خودم عاشق کارتون گرینچ ام  جوری که دخترم حسودیش میشه بهش  با اینکه خیلی خودشم دوست داره ولی نمی‌بینه  

گاهی هم که من از دستش عصبی میشم سریع میره کارتون گرینچ و میزاره منو خوشحال کنه    

از کاربری لیوان در گونی برنج هم خیلی خوشم میاد هر دفعه که میبینم کلی میخندم      

اسم کاربری من اول اسممه و سال تولدم

از بیشتر کاربرا خوشم میاد😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تومبون تیمش خیلی باحاله بعد می‌خواند دلداریش بدن میگن تومبون جونم 

من اسمم بهشتی بزتهمین گذاشتم بهشت

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀
تومبون تیمش خیلی باحاله بعد می‌خواند دلداریش بدن میگن تومبون جونم  من اسمم بهشتی بزتهمین گذ ...

اسمم بهشته هست برا همین بهشت گذاشتم

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

آذرماهی هستم و متولد۵۷

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من باردارم دکتر گفت احتمالا پسره.منم اسم مورد علاقه م سامی هست😊

من کاربرارو نمیشناسم ولی یدونه بود به اسم سکینه لوپز خیییلی اسم بامزه ایه بنظرم کلی خندیدم

درخواست دوستی قبول نمیکنم