چمیدونم میگم که تفکرات قدیمیشون خستم کرده 😪میگه تو عقد رابطه کامل نداشته باشی اگه داشته باشی ببرمت ...
جقدر خوبه که کنارته منم تو نامزدی دختریمو از دست دادم رابطه دخول داشتیم ولی مادرم گفت بریم برگه سلامت بگیرم شوهرم گفت اجازه ندارید ابن کارو کنید زنمه منم خوشحال😁🙈
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ولی سعی کن زودتر ازدواج کنی بدتر افسرده میشی گریه برا چی مهم نباشه خودتو همسرت مهم باسید عقاید بعضی ...
😍😍😍مرسی عشقم ولی تا یه چیز کوچیک میشه مامانم میچسبه بهم که تو چرا فلان گفتی اینطوری گفتی در صورتی که این رسم مزخرفو خانواده شوهرم ندارن و نمیخوان کاش مامان منم عقلش بیاد سرجاش😒
چه بی هوا....! هوای گریه دارم😔 واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜