2777
2789
عنوان

😶😶😶😶😶😶😶😶😶میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 134 پست

تو دوران عقدم و ۱۸ سالمه تا حالا رابطه کامل نداشتم فقط دهانی داشتیم اونم ۲ بار

مشکل اینه ک هر بار شوهر بنده ۲ بار ار ضا میشه 

همون اوا نرسیده به ۱ دقیقه ببخشید ابشون میاد و دفه دوم بعد ۲ دقیقه 

میدونم زود میشه ولی طبیعیه تا چند ماه اول و اینکه ما هربار عحله ای و پر استرس انجام دادیم 

فقط سوالم اینه چرا ۲ بار میشه؟؟؟

میشه از تجربه تون بگید؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استغفرالله😁

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  

تجربه ای ندارم در این باره

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
ایییییی    

😂😂😂

😶😶😶بدم میاد کسی فکر کنه هرکی رابطه اورال داره کثیفهما الان ۱ ساله عقدیم ک رسم داریم تا عروسی رابط ...

خب ما هم این رسمو داریم و واقعنم نباید باشه البته این نظر کنه 

😶😶😶بدم میاد کسی فکر کنه هرکی رابطه اورال داره کثیفهما الان ۱ ساله عقدیم ک رسم داریم تا عروسی رابط ...

عزیزم فقط دهن نیست که حای دیگه هم هست 🥴🤦🏻‍♀️

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
عزیزم فقط دهن نیست که حای دیگه هم هست 🥴🤦🏻‍♀️

اره ولی خب قتی بهداشت رعایت بشه بنظرم ایرادی نداره

تاز مرد ها از اون لحاظ از خانما تمیز تر هستن 

ما عفونت و ترشح و خون پریودی و ...

ولی اونا تمیزن

بد نیس یه بار توام امتحان کن😅