2777
2789
عنوان

عروسی

228 بازدید | 16 پست

دوستان تو عروسی برا تالار برا اقوام نزدیک همسر بالش و کوسن کوچیک میدن برا رقصوندن نمیدونم شمام این رسمو دارین یا نه ولی نمیخوام یه چیز ساده باشه میخوام شیک و جدید باشه ممنون میشم نظر بدین عکس بفرستین

یکیم تو تالار موقع عروسی مادر عروس برا شیرینی برا خواهر شوهر و مادر شوهر و جاریا هر کدوم قندون شیرینی میده حالا من نمیدونم برا جاریامم بدم یا مادر شوهر و خواهر شوهرام کافیه ممنون میشم اگه پاسخگو باشین....و اینم بگم ک تو این کرونا عروسی نمیگیرم موند برا تابستان ۱۴۰۰ که ایشالاه کرونا تموم شه

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عجب رسمی عجیب غریبی🥴😳

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

رسم نداریم🤔

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز