2777
2789
عنوان

خوشکلا بدویبن

92 بازدید | 10 پست

سلام اول بگم ک من قبلا هم کاربر بودم بنابر دلایلی با یه اکانت تازه اومدم 

لطفا گزارش نکنید لطفا لطفا لطفا از تاپیک خوشت نمیاد برو بیرون دیگ دعوا و .... نکنید

یه ماه دیگ عروسیمه ۱۸ سالمه میخام قرص ضد بارداری مصرف کنم 

بعضی ها میگن عوارض نداره و خوبم هستش 

بعضیا میگن نازایی میاره میشه از تجربه تون بگید؟؟؟

موندم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تازه واردیم 😅😁میترسم کار دستمون بدیم

خخخخ نترس طبیعی خیلی بهتره قرص خوب نیست عوارض زیاد داره من که دوسال طبیعی جلوگیری کردم خبری نشد

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰
خخخخ نترس طبیعی خیلی بهتره قرص خوب نیست عوارض زیاد داره من که دوسال طبیعی جلوگیری کردم خبری نشد

اره حق داری ولی خب بازم استرس خوب نیس اخه من الان ۱۸ سالمه میخام ۵ سال دیگ بچه دار شم 

پنج سال هر بار طی رابطه استرس 😶کوفتم میشه ک 😅😅😅😅

اره حق داری ولی خب بازم استرس خوب نیس اخه من الان ۱۸ سالمه میخام ۵ سال دیگ بچه دار شم  پنج سال ...

خواسی قرصم بخوری برو دکتر برات بنویسه خود سرانه نخور 

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰

ک ا ن د و م

کم خطر ترین 

کم ضرر ترین

مطمئن ترین

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
شوهر دوس ندارد😑 قبول نخاهد کرد😑

پس قرص بخور عوارصشم بپذیر

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍