2777
2789
عنوان

بياييد طلاق

116 بازدید | 4 پست

بچه ها من چند بار متوجه خيانت شوهرم شدم البته فقط تلفني و چت بعد اون سري ب پدر شوهر مادر شوهرم گفتم البنه بيشتر خودشون فهميدن 

حقو دادن ب من الان بازم شوهرم تكرار كرده و خيلي التماس ميكنه ك دفعه اخرشه و ببخشمش و...منم اين سري مدرك دارم ازش

الان مادر شوهرم ترسيده برم اومده ميگه اره تقصير خودته نميدونم براش ناهار نميزاري ال نميكني بل نميكني منم گفتم پسرت روحيه نميزاره وايه ادم الان اون مدركو بفرستم واس پدر شوهرم و برم واس طلاق يا چي كار كنم درسته؟

اين سري خيلي التماس ميكنه ك دفعه اخرشه و ببخشمش

و اون مدرك بفرستم واسه باباش خيلي واس شوهرم بد ميشه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه نظر منو میخوای فرصت نده چون من ب شخصه کسی ک خیانت بکنه رو قبولش ندارم دیگه ولی اگه میتونی باهاش کنار بیای و ادم بشه ببخشش ولی مدرک رو واسه پدر شوهر ومادر شوهرت بفرست و کلا رابطتت رو باهاشون قطع کن قبل از اینکه همسرتم ببخشی حق طلاقی چیزی بگیر ازش 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

اون مدرک رو وقتی استفاده کن که کاملا همه چیز برات تمومه و میخای جدابشی اگر قققصد داری ادامه بدی فعلا دست نگه دار 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.