من یه دوره دکتر بهم رژیم داد اینجوری بود که غذام تقریبا نصف قبل شده بود حجم نون و برنجی که میخوردم کم بود مقدار خورش و غذا هم کم بود نه اینکه برنج نخورم هر چی میخوام خورش بخورم اون هم چاق میکنه، میان وعده صبح میوه و شیر، بعد از ظهر چای و سه تا ساقه طلایی، قبل شام شیر، غذا فست فود و فسنجون از این چیزا که خیلی کالری داره حذف، نوشابه خامه شیرینی و چیزای پر کالری غیر ضروری حذف، روزی ۴۰ دقیقه هم پیاده روی من خیلی خوب کم کردم، الان دوباره چاق شدم دیگه دکتر نرفتم خودم با همون روش دارم رژیم میگیرم
وزنم ۸۵.قدم ۱۷۱ رژیم ارع.باشگاه هم رفتم.ولی بدنم سفته خیلی سخت وزن کم میکنم
سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، خدا خیرش بده
من ثنلاین رژیم گرفتم، چون وقت زیادی برای مرتب مراجعه کردن به مطب و اینا رونداشتم هزینه آنلاینم از حضوری مناسب تره لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹
آزمایش دادی چاقی یا غذات زیاد و پرکالریه یا یه بیماری داری که سوخت و سازت کمه مثل کم کاری تیروئید، ژ ...
غذاهام نه کالریشون بالا نیست.یه مدت با کالری شمار میرفتم که خب از میزانی که خودش مشخص کرده بود کمتر میشد.آزمایش هم دادم مشکلی نداشتم فقط یه مدت کیست تخمدان داشتم که الان دیگه ندارم و چون بدنم کیست سازه قرص متفورمین میخورم....الان کیست ندارم بدنم پاکه پاکه.
من رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گشنگی نداشت آدم خسته نمیشد تضمینی هم بود لاغر نمیکردی هزینه رو پس میدادن خواستی شمارشو برات میفرستم هزینش هم یه ماه 60 بود