2777
2789

می افته

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضیه این حس ششم چیه؟  الان مثلا به منم میتونن حدس بزنن؟

محض سرگرمی خوبه..بعضی هاهم یکمی دلشون آروم میگیره..من خودم اعتقادی ندارم ولی معمولا حس شیشم هام خوب میشه😁😁

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
قضیه این حس ششم چیه؟  الان مثلا به منم میتونن حدس بزنن؟

بعضیا حس ششمشون قویه 

یعنی میتونن اتفاقات رو پیش بینی کنن

یعنی اغلب حدساشون درست در میاد

البته ک بعضی وقتا هم اشتباه میکنن

زهرا طاهری
تافرداساعت 12میزنگه

اون یکی سوالم جواب میدید .همسرم منتظر تماس هست از طرف شخصی به اسم علیرضا تماس میگیره؟زمانشم لطفا بگید

در تاریخ 99/9/9بهترین رخداد زندگیم رقم خورد   خدایا متشکرم.
الان مثلا میتونن بگن به من چه اتفاقی میفته این چند روز؟

نه بابا!!!

مثلا میگی بچم دختره یا پسر؟!

من میگم پسر!!😁😁😁اینجوری