2777
2789
عنوان

دیسک کمر

112 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من همسرم حدود 7 ساله دیسک کمر داره و درد میکشه دکتر ها هم فقط گفتن باید عمل کنی همسر منم چند بار نوبنت عمل گرفته ولی ترسوندنمون یکی میگه عمل کنی بد تر میشی یکی میگه عمل کنی بچه دار نمیشی (الان ما دوتا بچه داریم و کاری به این موردش نداریم )یکی میگه دیگه شاید نتونی رابطه داشته بااشی خیلی میترسم از عمل کردنش کسی هست ک عمل کرده باشه 

اگه در این مورد چیزی میدونید راهنماییم کنید لطفا 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
نه بابا .مگه میشه  اینطوری همه باید فلج شن دیگه

نمیدونم مردم عوض اینکه دلداری بدت بیشتر دل ادمو خالی میکنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دکتر شکرچی زاده هست اصفهان میگن خیلی کارش خوبه با لیزر عمل میکنه من تعریفش رو زیاد شنیدم میخوای ح ...

شوهرم ک خیلی ترسیده میگه عمل نمیکنم ولی من و خواهر شوهرم داریم باهاش هی صحبت میکنیم ک بره عمل کنه اصفهلنم من فهمیدم این دکتری ک میگی اونوقت کسی عمل کرده پیشش ؟ راضی هستن ؟ خوب خوب ؟ دیسک کمر خیلی خطر ناکه ادم نمیتونه زود تصمیم بگیره 

شوهرم ک خیلی ترسیده میگه عمل نمیکنم ولی من و خواهر شوهرم داریم باهاش هی صحبت میکنیم ک بره عمل کنه اص ...

دیسک کمر از گردن راحت تره عملش.

ی خانمه همین جا گفت پیشش دیسک گردن عمل کرده خیلی خیلی راضی بود گفت سه سال پیش انگار عمل کرده الان خوب بود 

دیسک کمر از گردن راحت تره عملش. ی خانمه همین جا گفت پیشش دیسک گردن عمل کرده خیلی خیلی راضی بود گفت ...

امید با خدا