2777
2789

خگستر. خپارس. خساپا. شگویا شستا .برکت. اینا جزو برترین هاست

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم دوستانه بهت میگم...یکی تون فرصت داره زمان بره اموزش ببین و دروه بیینه...اسم سهم‌خوب گفتن تنها فایده نداره...چون باید بدونی کی بخری کی بفروشی هدف سهم بدونی اینا مهم‌هستن.. ببین تاپیک بخوان تو این دوهفته کیا استرس داشتن از منفی های بازار...

حتی عرضه اولیه خریدن سواد بورسی میخواد 

طولانی مدت هستن؟

بعضیاشون بهتره خودت بلد باشی تحلیل کنی.

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.

عزیزم بهتره اطلاعاتتون روببرین بالا اینطوری که نمیشه توضیح دادیکم اطلاعات داشته باشین بقیه اش رو بیایین بپرسین اینطوری بهتربه نتیجه میرسین 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
چند وقت بورس کار میکنی؟این سهم خودت داری

اره اینا مال خودمن. تقریبا یکسالی میشه. اول از بقیه سیگنال میگرفتم بعد کم کم خودم دوره اصلاح ها و نمودار ها اشنا شدم. شماهم باید کار کنی یاد بگیری بخونی بپرسی اطلاعات بگیری.