2777
2789
عنوان

Applyabroad

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 198 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم یه دانشگاه از من sat جنرال خواسته منابعشو از کجا میتونم پیدا کنم و ازمونش چطوریه؟ منظورم ...

Sat. یه ازمون زبان انگلیسی و ریاضیه منابعش توی اینترنت هست زبانش بیشتر از دونستن زبان عادیه تا حدی به این بستگی داره تحلیلها رو بلد باشی درک مطلبه ریاضیش هم راحته اگه کلمات کلیدی ریاضی رو بدونی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
Sat. یه ازمون زبان انگلیسی و ریاضیه منابعش توی اینترنت هست زبانش بیشتر از دونستن زبان عادیه تا حدی ب ...

کلا ازمونش سخته یا نه دانشگاه گفته صد نفرو قبول میکنه امکانش هست من توسون قبول بشم با یه ماه خوندن روزی هفت ساعت؟ منابعش رو از کجا میتونم بخرم چندتا دانشجو ایرانی گفتن منابعش تو ایران نیست البته چهار سال پیش اینو گفتن و البته دانشگاه گفته میتونم gpa هم بدم

Sat. یه ازمون زبان انگلیسی و ریاضیه منابعش توی اینترنت هست زبانش بیشتر از دونستن زبان عادیه تا حدی ب ...

عزیزم یه عکسی گزاشتم تو همین تاپیک میشه ببینی که سه هزار یورو هست یا سی هزار یورو ممنون میشم😍😍😘😘

سلام عزیزم شما میدونید منابع ازمون SAT جنرالو میتونم ایران پیدا کنم یا نه؟ ازمونش چطوریه سخته یا اسو ...

سلام من شنیدم ازمونش اونقدرا برا ایرانیا سخت نیست. یعنی تو دبیرستان بچه های ما با سوالات سخت تری سروکله می زنن. ولی به هر حال پایه ریاضی و فیزیکت باید خوب باشه تا حدی و همین طور درک مطلب به انگلیسی. منابعشو می تونید از همون اپلای ابرود پیدا کنید. اگه کافی نبود از بچه های همونجا که در حال آماده شدن برای ازمونن بپرسین منابع بیشتر رو از کجا تهیه می کنن.

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
کلا ازمونش سخته یا نه دانشگاه گفته صد نفرو قبول میکنه امکانش هست من توسون قبول بشم با یه ماه خوندن ر ...

اینجا میتوانی امتحاناتش رو انلاین ببینی
https://www.khanacademy.org/sat

کلا ازمونش سخته یا نه دانشگاه گفته صد نفرو قبول میکنه امکانش هست من توسون قبول بشم با یه ماه خوندن ر ...

ریاضیش اسونه زبانش تا حدی تمرین میخواد باید لغاتش رو بدونه خیلی لغتهای متداول استفاده نمیشه 

ریاضیش اسونه زبانش تا حدی تمرین میخواد باید لغاتش رو بدونه خیلی لغتهای متداول استفاده نمیشه 

اهان ممنونم عزیزم من زبانم خوبه ولی باید لغاتو بخونم. هوش و منطقش چطوره؟

یه سوال اون عکس رو دیدید تو تاپیک که بگید سه هزاره یا سی هزرا؟

اهان ممنونم عزیزم من زبانم خوبه ولی باید لغاتو بخونم. هوش و منطقش چطوره؟ یه سوال اون عکس رو دیدید ت ...

به نظرم سه هزار یورو اما مبلغ باید بیشتر باشه منطقی 

به نظرم سه هزار یورو اما مبلغ باید بیشتر باشه منطقی 

بله درسته منم شک کردم حالا تا اینا بیان جواب بدن یه ماه طپل میکشه ولی بازم ازشون سوال میپرسم ممنونم از راهنماییت فقط اون میزان سختی سوالای هوش و منطق ازمون رو هم بگی دیگه کارم تموم میشه ممنون از وقتی که گزاشتی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بله درسته منم شک کردم حالا تا اینا بیان جواب بدن یه ماه طپل میکشه ولی بازم ازشون سوال میپرسم ممنونم ...

من نمیدونم میزان دانش انگلیسی شما چقدره چندتا  نمونه بزنید دستتون میاد عزیزم