2777
2789
عنوان

Applyabroad

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 198 پست
😂😂😂دیگه زد م به جاده خاکی

فقط میدونم هرکسی رو راه نمیدن مگر شرایط ویژه داشته باشید اگه شرایطش رو داشته باشید هم خیلی سخت نمیگیرن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگههمین که سخت نمیگیرن و رقیب زیادی ندارم خوبه😅

پس نگران نباش زیاد روی گردش مالی اذیتت نمیکنن البته من کسی رو. نمیشناسم رفته باشه اما دوستم رفت اطریش از راه اقلیت مسیحی مهاجرت کرد امریکا 

پس نگران نباش زیاد روی گردش مالی اذیتت نمیکنن البته من کسی رو. نمیشناسم رفته باشه اما دوستم رفت اطری ...

چجوری از طریق مسیحیت و کلا دینی مهاجرت میرن یه کشور دیگه؟ اخه اگه یه نفر بخواد از طریق دینی بره باید پناهنده بشه 

عزیزم بگم تاپیکم میترکه😂کلا باید پول داشته باشی حدودا دویست سیصد میلیون

بیشتر از ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیونه. میخوای کارشناسی بری که دیگه بیشتر... برو تو سایت دانشگاه شهریه رشته ها مشخصه .....حالا چرا نگی با گفتن زبان مقصد میترکی!؟

زندگی بهاری سابق.... کاربری سوم 😁
چجوری از طریق مسیحیت و کلا دینی مهاجرت میرن یه کشور دیگه؟ اخه اگه یه نفر بخواد از طریق دینی بره باید ...

چون راهی بود که دوستم با خانواده رفتن حتی پدرومادرش از طریق خلیفه گریشون گفت رفتیم اطریش از اونجا امریکا

در هرصورت من دارم ایلتس میخونم اپلای کنم. چیزی که میتونم بهت معرفی کنم گروه های تلگرا می پرگار هست عالیه همه میان تجربه دارن ادمین ها هم همه اونورن غالبا. رشته ای و کشوری هم تفکیک شده هست و اپدیت. اونجا بهتر از اینجاست چون اونجا همه دانشجوان

زندگی بهاری سابق.... کاربری سوم 😁
تو رو هم درجریان میزارم😅

دمتگرم  

ولی دختر مگه تو دیگه هیچوقت نمیخوای برگردی که یه همچین جاییو انتخاب کردی؟

بابا شاید خدایی نکرده یچیز شد مجبور شدی برگردی رشتتو همینجا ادامه بدی یا اینجا کارکنی

وزارت علوم دانشگا ه های اونورو قبول نداره که