2777
2789
عنوان

Applyabroad

| مشاهده متن کامل بحث + 3372 بازدید | 198 پست
دستت درد نکنه توروخدا برام بزار کلیی سوال دارم دمت گرم😘

چشم

حالا نمیدونم این همونیه که شما دارینش یا نه

الان میرم تاپیکایی که ذخیره کردمو میبینم

پیدا کردم تگتون میکنم

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

⁦❤️⁩💚

پیداش کردمhttp://www.applyabroad.org/forum/

گویا همین سایتی هست که شما و استارتردارید ازش صحبت میکنید

شرمنده فکر کردم این یه سایت دیگس و میتونه کمکتون کنه

این کاربرِ عزیز @هاردلی_کویین  

یه بار منو تو تاپیک اپلای راهنمایی کردن

امیدوارم انلاین بشنو جواب سوالاتونو بدن چون خیلی مهربون

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

😂😂همون که یکی از دوستامون گفتن

عزیزم پست بالا رو بخون

شرمنده فکر کردم میتونم کمکتون کنم

مرسی عزیزم ایشون خودش رفته؟؟

اطلاع ندارم.اما اطلاعات عالی دارن