2777
2789
عنوان

بورس کیا بلدن

107 بازدید | 9 پست

دوستان من میخوام بودس یاد بگیرم الان همسر برام خرید و فروش میکنه  اما میخوام یاد بگیرم  حتی کار با نرم افزارش بلد نیستم واردش میشم اما بجز اسم سهاما هیچ بلد نیستم  باید چطور یاد بگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برات مهیاست حتما برو کلاس دوره ببین و اموزش...که از صفر بهت یاد بده خودت بدونی کی بخری و کی بفروشی

سایت خوب هست ولی واسه کسی بلد نیست سخته از کجا شروع کنه کدوم معتبر پراکندگی ش زیاد

من حتی خرید سی دی انوزشی دوست ندارم با مدرس بهتره اولا جواب سوالات میده ایرادات رفع میکنه خودش تا راه بیفتی موقع خرید فروش حمایتت میکنه

توضیح میده نپیفهمم

خب دیگه کارت سخته

چون اون روبه روی توئه متوجه نمیشی وای به حال فیلم اموزشی

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین
توضیح میده نپیفهمم

خب همیناس دیگه

بده همون شوهرت 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
اگه برات مهیاست حتما برو کلاس دوره ببین و اموزش...که از صفر بهت یاد بده خودت بدونی کی بخری و کی بفرو ...

احسان کامیابی فوق العادس

ویدئوی ده دقیقه ای داره

از ابتدا شروع کرده تا اخر اخر

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین
ندیدم تو سایت فرا چارت یا سی دی میفروشه 

نه تو همون گوگل بنویس احسان کامیابی کارگزاری مبین سرمایه

از اموزش صفحه ی رهاورد شروع میکنه

خط روند چیه

کندل های ادامه دهنده و برگشتی چی هستن

الگوهای مثلث و ...