2777
2789
عنوان

سوال!!

64 بازدید | 3 پست

1:در مورد مراسم توی این اوضاع کرونا پیشنهاد بدم که عقد و عروسی توی یک روز باشه ولی تمام کارها هم انجام بشه اعم از لباس و آرایشگاه و آتلیه تا ماشین عروس و شام منتهی به دلیل این بیماری توی تالار نگیریم خونه ها چون هم بزرگه هم ویلایی میشه خونه یه طرف قسمت زنونه باشه و خونه طرف دیگه مردونه و مهمان ها هم به صورت محدود فقط فامیل های درجه تشریف بیارن.

2:یا این که یه عقد محضری خونده بشه تا 2.3 سال عقد باشیم و بعد عروسی بگیریم منتهی با این قیمت ها و طلاجات و اینجور چیزا که اینجوری داره بالا میره خدا میدونه چند سال دیگه اصلا بشه عروسی گرفت یا نه ولی هر 2 کار  رو میشه انجام داد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گزینه سوم⁦☺️⁩

بعد از عقد به سفر زیارتی برید و بین اقوام کارت پخش کنید. وقتی برگشتید با ماشین گل زده برید در خونه هرکدوم و براشون ولیمه ببرید. اونا هم می‌خوان کادو بدن همونجا جلوی در خونه بهتون کادو میدن.

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲