2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از طریق سایت برو اپ مشکل پیدا کرده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
از ایزی تریدر میرم

اپ ایزی تدرید مشکل پیدا کرده امروز 

از گوگل برو تو سایت ایزی تریدر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

میشه خواهشااا شما که حرفه ای هستین به چندتا سوال من جواب بدین؟؟ من تقریبا یه هفته پیش کارگزاری ثبت نام کردم هنوز کد نیومده پس کی میاد کدش؟؟

و اینکه واسه همسرم رمز عبور انتخاب کردیم ثبت کردیم یبار میره تو صفحش ده بار نمیره خیلی گیر داره چرا اینجوریه؟؟؟

توی ترافیک ذهنم تو یک آهنگ آرومی 💑❤

تو سرشون بخوره بیشتراز1هفتس150تومن واریز کردم اما حسابم صفره به کارتمم برنگشته😡

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼