2777
2789

وقتی اومد چقدر دوسم‌داشت،نمبدونم خودمو‌مقصر بدونم یا نه،اما خیلی کم بود میگف درست میشم تا اخر مرداد،کارام سبک میشه..اما خب هی میگفتم چرا زنگ نمیزنی از دوست داشتنش دیوونه شده بودم نمیخاستم باز از دستش بدم،اما خداییش اونم دیگ ب ناراحتیام توجه نمیکرد😔😔 حتی وقتی برگشت من ند روز بعد ازش خداحافظی کردم،اینا پیاماش

شما بازیچه نیستید..!

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایندفه رف سفر گفتم رسیدی یا نه؟؟جواب نداد،صبح بیدار شدم دیدم خونده تا ۶صبح هم انلاین بوده گفتم من نگرانت بودم واقعا ک این چ دوست داشتنیه چ عشقیع،من نمیتونم باور کنم،من نگرانت بودم اگ مزاحمم میرم...و دعوا شد😔بهش پیام دادم عقد داداشمه ولش کن کینه رو شاد باشیم گفت زنگ میزنم باز نزد😔هرچیم پیام دادم دقیقا مث اوندفه گفت فعلا ز نزن پیام نده.ینی چی فعلا تا کی منتظر باشم؟؟؟؟هرچیم زنگ زدم جواب نداد

اگ دوستت میداشت با تموم بدی هات پات میموند

ترکت نمیکرد هی بره هی بیاد

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
ایندفه رف سفر گفتم رسیدی یا نه؟؟جواب نداد،صبح بیدار شدم دیدم خونده تا ۶صبح هم انلاین بوده گفتم من نگ ...

خودتو کوچیک نکن!!

عزیز یکم فاصله بگیر اون میاد سمتت خودتو پیشش کوچیک نکن فداتشم

زنده موند  !  غمِ بعدی...

ینی یبار رفته بود دوباره برگشته بود و قبول کرده بودی!؟؟

دقیقا اشتباهت همینجا بود و دلیل کار الانشم همینه 

برو به زندگیت برس برای خودت ارزش قائل شو

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
چیشده متوجه نشدم درست حسابی نسبتش دلیل جدایی

تاپیک اولی مال خودم نیست برای دوستم نوشتیم...اما تاپیک بعدمو بخونید همش نوشتم..دفه اول ولم کرد برگشتیم عاشق تر..باز اینکارارو میکنه😔اوندفه قسم خورد دیگ اینکارو نکنه😔