2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انقد راجبشون حرف میزنیم ک میان میخورنمون

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

انقد راجبشون حرف میزنیم ک میان میخورنمون

اگر آدم خور بودن تا الان خورده شده بودی😂

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگر آدم خور بودن تا الان خورده شده بودی😂

ن من ک فرشتم تورو میخوردن😎😎😎😎

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

من بودم که شایعه کردم گفتم قراره دنیا تا ۴۰ سال دیگه تموم شه واسه امتحان کردن شما...

حالا رفتم سرچ کردم دیدم همچینم زایده تخیلاتم نبوده بچه ها

مامانِ دوتا پسر شیطون

ن من ک فرشتم تورو میخوردن😎😎😎😎

من تپلم اتفاقا خوشمزه ام بخورن 

من که نمی‌ترسم اصلا عاشق این چیزهام 

از بچگی دنبالش بودم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

😂😁 الان باز میان می خونن میرن تا دو هفته می ترسن.  

ترس نداره ک ی واقعیته

من تپلم اتفاقا خوشمزه ام بخورن  من که نمی‌ترسم اصلا عاشق این چیزهام  از بچگی دنبالش بودم

منم خیلی دوسدارم 

یه سیادره که ناسا بهش میگه سیاره ایکس،هر چهار هزارسال یبار نزدیک مدار زمین میشه که با خودش مریضی شرایط،جوی نابسامان میاره که میگن انرژی هایی داره که باعث ،سیل و طوفان و زلزله میشه و متاسفانه داره نزدیک میشه امسال.... 

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !