2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنین

205 بازدید | 37 پست

من قراره اگه خدا بخواد ،طی چندماه اینده طلاق بگیرم

دوستان دلایلم کافیه برای طلاق و دیگه خودمم نمیخوام تلاشی بکنم چون دیگه جایی نداره 

و اینکل راستش برگردمم میدونم باز،ناراحتم و دلم شکسته میشه پس لطفا پیشنهاد مشاوره و برگشت ندین

میدونم طلاقمون قطعیه ک میگم

فقط بهم بگین چجوری کاملا فراموشش کنم و اصلا هیچوقت یادش نیوفتم یا اگه بیوفته هم برام مهم نباشه مثل ادم های دیگه باشه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

حالا حالا ها راه داری تا به این مرحله برسی با مشاور پیش برو

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه خیلی دوسش داری؟؟؟بچه ام داری ؟؟چند سال زندگی کردین خب به همه اینا بستگپی دار ابجی جان

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

بچه ندارم و ۲۵ سالمه 

توی سن کم ک ادم بدون منطق و عقل یک دل ن صد دل عاشق میشه عاشقش شدم 😥 توی سنی ک ادم اوج هیجان و داره تازه عشق اولمم بود دیگه دلو دادم رفت 

فک نکنم دیگه هیچوقت تکرار،بشه😂چون الان دیگه بزرگ شدم و فهمیدم باید شخصیت طرف و سنجید و عشق مشق کشکه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

زمان همه چی رو درست میکنه

بیزارم ازین جمله

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
حالا حالا ها راه داری تا به این مرحله برسی با مشاور پیش برو

با مشاورم ماهرم صحبت کردم و تمان و کمال توضیح دادم خودشم با انصاف گفتم همه چی رو 

تقصیرهای خودمم اعتراف کردم تا مشاوره خوب باشه اخرش فهمیدیم ک باید،طلاق بگیرم😂

مشاورم اولش اصرار داشت ک همه چی رو بررسی کرد و فعلا فکر طلاق نباشم حدود یکسال باهاش در ارتباط،بودم و گفت ک طلاق

مشاورم ادم ماهری هم هست

بسپار به زمان، بعد به نفر بعدی ک وارد زندگیت میشه هم بستگی داره، بیشترررررر به نفر بعدی بستگی داره گلم، اگه دلت پیشش نباشه عمرا دیگه به ذهنتم خطور کنه، اگه خاستی درخواست دوستی بده

این مشکل رو فقط زمان حل میکنه عزیزم.  خودت رو با کار یا فعالیت هنری مشغول کن.

درسته اوایل ک از هم جدا شدیم خیلی ناراحت بودم ولی رفته رفته عادت کردم و الان خداروشکر بهترم 

ولی میخوام کلا دیگه خاطر و یادش اصلا ناراحتم نکنه 

درسته روش کاملا اشتباهی هست ب دلیل عواقبش ولی میدونم تاثیر گذاره برای فرانوش کردن ،میخوام با یکی دیگه حرف بزنم😢

من تا الان ب هیچ کس اجازه ندادم حتی تو بگن ولی میخوام با یکی حرف بزنم تا کلا فراموشم شه