2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 62 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دعوت نکردیم اخه رسم ندارن بعد عروسی پاگشا کنن فقط تو عقد پاگشا میکنن

دیگه شما باهم نامزد بودین ؟یعنی سر عروسی تو اون بوده دیگه؟

اگه اینطوره لزوم به پاگشا کردن تو نیست اصلا.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
هیچی،حتما یه دورهمی ساده و بی مناسبت بوده من جاری ندارم ولی از خدامه خیلی صمیمی نباشه و همون سالی ی ...

منم نمیخوام خیلی باهم صمیمی باشیم ولی بنظرم داره عمدا بی احترامی میکنه به ما وگرنه نه که ی شام مهم نیس مهم احترامیه که برادر شوهرم میتونست به داداشش بزاره

خب میگه بعد عروسیم همه رو دعوت کرده دیگه. اونم دعوت کرده. حالا باید کادو هم میداده بهش؟ خودش تازه ...

خدا خیرت بده منم همینو میگم

اون موقع منم تازه عروس بودم و از پذیرایی چیزی نمیدونستم ولی همه رو دعوت کردیم

خب میگه بعد عروسیم همه رو دعوت کرده دیگه. اونم دعوت کرده. حالا باید کادو هم میداده بهش؟ خودش تازه ...

چی بگم والا نمیدونم شاید جاری اسی از شوهرش پرسیده دعوت کنیم اونم گفته نه بذار اول اینا دعوت کنن بعد ما دعوت کنیم اصلا نمیدونم چه دعوت تو دعوتی شد آقا فرداشب همه بچه ها پاشین بیاین خونه‌ی ما اسی تو هم بیا تا چش جاریت دربیاد والا آقا میزنیم میرقصیم تا صبح خیلیم حال میده🤗🤗

منم نمیخوام خیلی باهم صمیمی باشیم ولی بنظرم داره عمدا بی احترامی میکنه به ما وگرنه نه که ی شام مهم ن ...

اهمیت نده، و قضیه رم اینقدر بزرگ نکن برای خودت، نهایتا توئم خانواده شوهرتو دعوت کردی اونهارو نکن، کلا سالی یه بار عید دعوت کن و نسبت به کاراش هم بی اهمیت باش

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
اهمیت نده، و قضیه رم اینقدر بزرگ نکن برای خودت، نهایتا توئم خانواده شوهرتو دعوت کردی اونهارو نکن، کل ...

راستش تو فکر خودمم همین بود باخودم گفتم نهایتا باهاش مثله خودش رفتار میکنم اما میترسم شوهرم مانع بشه

چرا عزیز دعوتشون کردم

خب عزیزم، شما کاری که باید انجام دادی، اینبار که دعوت کردی اوشون رو دعوت نکن، بزار یک مدت بگذره، بعد ببین چه کار میکنه، کلا خیلی خودت رو الکی تو زحمت ننداز اگر اوشون دعوت نکرد شما هم نکن. ولی رفتارت بقیه جاها که میبینیش خوب باشه، خوش رو و خوش اخلاق و بااحترام