2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 36200 بازدید | 69 پست

اول از همه به ژنتیک ربط داره ولی ناگفته نماند در کنار ژنتیک تغذیه هم میتونه کمک کنه 

من با دکتر غربالگری صحبت کردم گفت باتوجه به ژنتیک میتونیم بهتون یه برنامه غذایی بدیم برای اینکه مثال قد بچه بلند بشه یا چشم رنگی بشه یا اینکه پوستش سفید باشه خوشگل باشه و....که گفت من دوران بارداریم یه برنامه غذایی داشتم برای قد پسرم که قدش بلند باشه چون ژنتیکی کلا همشون قد کوتاه بودن مادر پدر و خانواده هاشون که تاثیرم داشت پسرش تو دو سالگی خیلی قدش بلند بود

لطفا برای اینکه آرامش زندگیم برگرده دعا کنید و یه صلوات بفرستین♥️🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم منم میدونم ژنتیک موثره  ولی اینم میدونم ک تا ۷ نسل ژن منتقل میشه و احتمال داره ک اون جیز ...

تو روانشناسی رشد نحوه تاثیر ژنتیک و اکتساب رو اینطوری توضیح داده که :

ژنتیک مثل یه ظرف میمونه که کف و سقف رو مشخص میکنه . و اونچه از محیط کسب میشه( مثلا ویتامین و تربیت و چیزای دیگه) توی این بازه میتونه هر جایی قرار بده بچه رو.

واسه همین میگم میوه و ویتامین و ورزش و آرامش نمیتونه ژنتیک رو عوض کنه، ولی تاثیر خودش رو داره حتما

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
منم مطمئنم ک تغذیه بی تاثیر نیس

صددرصد حتی گفت تغذیه واسه جنسیت بچه هم داریم که پدر و مادر اگه اون برنامه غذایی و درست مصرف کنن حتما تاثیر داره که گقت حتی داشتیم چنین چیزی 

من خودم رژیم برای جنسیت داشتم و به نتیجه دلخواهم رسیدم

از دکتر گرفتین؟؟؟من خیلی دوست دارم موقع بارداریم رژیم جنسیت بردارم😁

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز