2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 36200 بازدید | 69 پست

من خودم بورم  

اوایل بارداری از دادم فهمیدم ویتامین دی بدنم پایینه دکتر بهم قرص داد ولی نخوردم چون ی جا خونده بودم ک ویتامین دی بالا رنگ بچه رو تیره میکنه 

کلا خانوادتا ویتامین دی بدنمون کمه هممون هم بور هستیم 

ولی شوهرم سبزه است 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا زیاد حموم بری بچه رنگش میره بور میشه؟     عزیزم هر چیزی تو ژنتیک شما تعریف شده باشه ...

عزیزم منم میدونم ژنتیک موثره 

ولی اینم میدونم ک تا ۷ نسل ژن منتقل میشه و احتمال داره ک اون جیزهایی ک دوست داریم تو ژن نسل های قبل مون باشه 

نمیدونم حالا چی میشه من ماه ۸ هستم اوایل زیاد رعایت نمیکردم ولی الان خیلی سیب و گلابی و انگور میخورم

قوربونه ادم ه بادرک و دانا

این شبکه ها غربی خدا نشناس خانواده خراب کن  این مقاله ها و تحقیقات علمی رو به صورت مستند تو ماهواره پخش میکنن که گاهی ادم حیرت میکنه از چیزایی که بیخبره

من خودم بورم   اوایل بارداری از دادم فهمیدم ویتامین دی بدنم پایینه دکتر بهم قرص داد ولی نخوردم ...

خود کمبود ویتامین دی میدونین احتمال نقص جنین رو بالا میبره؟ فقط بوری براتون مهمه؟؟؟

من خودم بورم   اوایل بارداری از دادم فهمیدم ویتامین دی بدنم پایینه دکتر بهم قرص داد ولی نخوردم ...

من خلاف اینو خونده بودم ک ویتامین d بچه رو بور میکنه 

خارجیا چرا بیشتر بورن چون ویتانین d بدنشون زیاده واس اونه🤔

همه چی ژنتیکه حتی میل به سلامتی و بیماری تو ادما هم ژنتیکیه

الان به این نتیجه رسیدن که میزان تمایل به دینداری و حتی ساعت دیدن تلویزیون هم ژنتیکی هست!

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
من خلاف اینو خونده بودم ک ویتامین d بچه رو بور میکنه  خارجیا چرا بیشتر بورن چون ویتانین d بدنش ...

نه من خیلی تحقیق کردم اگه ب بدن مادر باردار ویتامین دی نرسه احتمال اینکه بچه بور شه زیاده 

الان به این نتیجه رسیدن که میزان تمایل به دینداری و حتی ساعت دیدن تلویزیون هم ژنتیکی هست!

بله درسته ، من به شوهرم خیلی گیر میدادم تنبلی امروز یه مستند دیدم که ادما دست خودشون نیست  میتونه عوامل محیطی موثر باشه اما در اخر ژن که تعیین کننده اس تصمبم گرفتم گیر ندم بهش

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز