2777
2789
عنوان

ای وی اف و.........

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 43 پست
من بار دوم آی وی اف باردار شدم. آره عزیزم دوستم هم باردار بود. علامت های بارداری برای بعضیها زیاده ...

وای جدی میگین یا برا دلخوشیه ما من که گاهی اوقات خیلی ناامید میشم 😔خصوصا که صبح از خواب پا میشم نمیدونم چرا اینقد ناامیدم ... من هر روز امپول میخورم پاهام کبود شدن دیگه شب نمیتونم بخوابم خیلی سختمه همه ی این سختی هارو به عشق اینکه باردار باشم تحمل میکنم لطفا برام دعا کنید این حس ناامیدی ازم دور بشه  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه اصلا

پس سیکلتون نچرال بوده ... من دکتر احمقم آنقدر داروهای مختلف بهم دادم ضخامتم داغون شده ...

من قربانی شدم این وسط ... مشکل از شوهرم ولی تمام فشار و آمپول و دارو واسه منه بدبخته 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

وای فای خاموش گوشی کنار. مثلا من کنارم گوشی کسی دستش نبود.

تاالان که بوده چی؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انشاءالله 🤲😭

انشاا... میاد اینقدر مامان مامان میکنه خسته میشی. یاد این روزها می افتی و قربون صدقه اش میری و خستگیت در می ره. فقط براش مادر خوبی باش. شاد باشین . مثبت شد خبر بده بهم

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
پس سیکلتون نچرال بوده ... من دکتر احمقم آنقدر داروهای مختلف بهم دادم ضخامتم داغون شده ... من قربانی ...

وای چه بد.خدانکنه آدم گیر آدم اینجوری بیغته

انشاا... میاد اینقدر مامان مامان میکنه خسته میشی. یاد این روزها می افتی و قربون صدقه اش میری و خستگی ...

چشم حتما ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شما هم دعا کن بیزحمت

تاالان که بوده چی؟

اشکال نداره ولی از الان به بعد تا دو سه ماه گوشی دستت نگیر.و خیلی کم برو توی اینترنت.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
استارتر ی تاپیک جامع هست راجع به ای وی اف خیلیا هستن ک مثل من و شمان ادرسشو برات میفرستم سر بزن  ...

ممنون عزیزم

اشکال نداره ولی از الان به بعد تا دو سه ماه گوشی دستت نگیر.و خیلی کم برو توی اینترنت.

مرسی عزیزم