2777
2789
عنوان

ای وی اف و.........

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 43 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دقیقااااا منم تنها علامتم تیر کشیدن پاهام بود انشالله مامان شده باشی

انشاءالله 🤲

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سینه هاتون دقیقا از کی شروع بدرد کرد؟سنکین شده بود؟

چون قبل از تزریق دکتر بهم استرادیول داده بود از همون روزهای اول. همش فکر میکردم مال هممونه و شاید حامله نیستم. چون هیچ نشونه دیگه ای نداشتم

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
به امید خدا بارداری ... حسم میگه .. من خودم از هفتم انتقال مطمئن بودم حامله نیستم چون اصلا علامتی ند ...

الان نیستین یعنی؟

الان نیستین یعنی؟

نه ... حدود دوسالی میشه انتقال دادم چندبار رفتم توی سیکل انتقال اما ضخامتم بالا نمیگرفت کنسل میشد ... آخ که من چ دردها که نکشیدم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

نه ... حدود دوسالی میشه انتقال دادم چندبار رفتم توی سیکل انتقال اما ضخامتم بالا نمیگرفت کنسل میشد .. ...

خدایا خیلی ناراحت شدم از دلت خبر دارم براتون دعا میکنم 

بار دار شد؟ وای من خیلی میترسم از این درد پریود

من بار دوم آی وی اف باردار شدم.

آره عزیزم دوستم هم باردار بود. علامت های بارداری برای بعضیها زیاده برخی کم. الان بچه اش پنج ماهه هستش.نگران نباش دلم میگه هر دو ی شما شما و استوارتر هر دو باردار شدیم فقط موبایل و اینترنت ممنوع.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
من بار دوم آی وی اف باردار شدم. آره عزیزم دوستم هم باردار بود. علامت های بارداری برای بعضیها زیاده ...

شما و استارتر هر دو باردار به دلم افتاده

میشه بگی ضخامتت چند بود که انتقال دادی؟؟ قرص دوفاستون میخوری الان؟؟ 

نمیدونم .قرص هم نخوردم اصلا

من بار دوم آی وی اف باردار شدم. آره عزیزم دوستم هم باردار بود. علامت های بارداری برای بعضیها زیاده ...

با فاصله ی دور هم ممنوع

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز