فانوس77 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 307 عنوان چجوری بخوابم... 73 بازدید | 11 پست عصری همسرم ازگوشی رفیقش زنگ زد گفت گوشیشو تویه مغازه ای جاگذاشته چنددقیقه تابرگشته پیدانکرده الانم خاموشه ..خیلی دلتنگ صداشم چجوری بخوابم اخه خیلی دوره یه استان دیگه کارمیکنه خداازشون نگذره ک دست ب مال مردم میزنن 1399/05/15 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sinzed عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 حالا این خوبه :))فک کن نامزدم داشت میرفت اموزشی سربازی تو یزد بعد من تو ترمینال گوشیمو گم کردم😭انقدر با گوشی مامانم باهاش حرف زدم و گریه کردم حد نداشتداشتم دق میکردم :)))خدا ازشون نگذره ایشالا بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
فانوس77 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 307 حالا این خوبه :)) فک کن نامزدم داشت میرفت اموزشی سربازی تو یزد بعد من تو ترمینال گوشیمو گم کردم😭 ... چجور دلشون میاد اخه
sinzed عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 چجور دلشون میاد اخه نمیدونم به خدامن گوشی میلیاردی هم پیدا کنم دست نمیزنم اینا به گوشی یه میلیونی هم رحم نکردن بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
تو_بغل_جاشو عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 497 حالا این خوبه :)) فک کن نامزدم داشت میرفت اموزشی سربازی تو یزد بعد من تو ترمینال گوشیمو گم کردم😭 ... این دردو منم زاشتم اونم همرام گریه میکرد😔
sinzed عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 این دردو منم زاشتم اونم همرام گریه میکرد😔 دقیقاااا😭 بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜