melinamosavi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 734 عنوان کسی بلده؟ 99 بازدید | 17 پست کسی بلده فالل بگیره؟ حالم خوب نیست😔 1399/05/15 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sernay عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 1838 منم و چنتا منم میخوام دیگههههههه با خدا باش و پادشاهی کن... خدایا این بارم چشام به دستای مهربونته ...از تنهایی میترسم خودت بغلم کن ...
ati_18 عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 8617 آره فال چی؟؟؟ اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
نانانانازی عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 106 یوسف گم گشته بازآید به کنعان غم مخورکلبه احزان شود روزی گلستان غم مخورای دل غمدیده حالت به شود دل بد مکنوین سر شوریده باز آید به سامان غم مخورگر بهار عمر باشد باز بر تخت چمنچتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخوردور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفتدائما یکسان نباشد حال دوران غم مخورهان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیبباشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخورای دل ار سیل فنا بنیاد هستی بر کندچون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخوردر بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدمسرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخورگر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعیدهیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخورحال ما در فرقت جانان و ابرام رقیبجمله میداند خدای حال گردان غم مخورحافظا در کنج فقر و خلوت شبهای تارتا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور
ati_18 عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 8617 آره عزیزم بعد از استارتر برای منم میگیری؟؟؟ اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
melinamosavi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 734 یوسف گم گشته بازآید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور ای دل غمدیده حالت به ... چقدر قشنگ بود❤❤❤انشاءالله مرسی عزیزم
نانانانازی عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 106 خواهش میکنم عزیزم....بگذر که جهان جای گذشت است و گذرگاه.موفق باشی
melinamosavi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 734 خواهش میکنم عزیزم....بگذر که جهان جای گذشت است و گذرگاه.موفق باشی ممنونم عزیزدلممم❤❤❤❤❤
نانانانازی عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 106 عزیزم بعد از استارتر برای منم میگیری؟؟؟ دیر است که دلدار پیامی نفرستادننوشت سلامی و کلامی نفرستادصد نامه فرستادم و آن شاه سوارانپیکی ندوانید و سلامی نفرستادسوی من وحشی صفت عقل رمیدهآهوروشی کبک خرامی نفرستاددانست که خواهد شدنم مرغ دل از دستوز آن خط چون سلسله دامی نفرستادفریاد که آن ساقی شکرلب سرمستدانست که مخمورم و جامی نفرستادچندان که زدم لاف کرامات و مقاماتهیچم خبر از هیچ مقامی نفرستادحافظ به ادب باش که واخواست نباشدگر شاه پیامی به غلامی نفرستاد