2777
2789
عنوان

ی لحظه میاین😭😭😭

3210 بازدید | 7 پست

مامانم دیابت داره ی وقتایی خودبخود میره ۴۰۰ قرص متفورمین و گلی بن کلامید هم میخوره بعش مشکلم اینه ک ی وقتایی قوت بدنش خودبخود میره درحدی ک نمیتونه  کاری کنه دستاش بی حس میش ب نظرتون مشکلش چیه ؟ باید برا تقویتش چی بخوره؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

از نظر غذایی باید مراعات کنن نه که چون قرص میخورن همه چی بخورن کلا مواد قندی مصنوعی تعطیل برنج‌و ماکارونی سیب زمینی و نون ارد سفید تعطیل

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم بیشتر دیابت ها عصبی هستن،مامان منوقتی خوشحاله و ارامش داره قندش تنظیمه،اما اگه یه کوچولو ناراحت بشه،فوری میکشه بالا،خیلی باید محیط شادی فراهم کنید،بعضی مواقع میبینید قندش میاد پایین،حتما باید یه شیرینی یا یه شکلاتی پیشش باشه بخوره

عزیزم پرهیز غذایی 

پیاده روی

خوردن به موقع قرص ها

حواستون باشه به چشم و کلیه هم میزنه

حتنا بره چشم پزشک چک بشه

کلیه از کار میندازه

دیابت اگر کنترل نشه وحشتناکه

متاسفانه پدرم همین بیماری دارند هر سه ماه تزریق چشمی انجام میدن که بیناییشون از دست ندن 

کلیه اشون آسیب دیده خیلی خیلی باید نراقبت کرد

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

گویا قند مادر شما عصبی هست و این نیازمتد مراقبت بیشتریه

ولی پدر من غذاییه ولی خب رعایت نمیکرد

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را