2777
2789

بله شده

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

تازه سپردم بهش شاید دیر شده باشه نمی‌دونم ولی امیدوارم بهم رحم کنههه

با خدا باش و پادشاهی کن... خدایا این بارم چشام به دستای مهربونته ...از تنهایی میترسم خودت بغلم کن ...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من به خداسپردم تاحالا هم پشت هیج دری نموندم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

هر وقت از ته دلم ازش چیزی خواستم و مطمئن بودن بهم عطا شده 

یکی از عجیب ترین هاش واسه این بود که واسه کار دانشگاه نمیتونستم خیلی هزینه کنم و از خود خدا خواستم و یه روزی  صبح زودکه رفته بودم وسایلم رو بخرم یه یهو یه آقایی که اونجا بود بهم گفت دختر من سالهاست فارغ التحصیل شده و کلی وسیله داره که استفاده اش نشده اگه شما خواستی بیاین ازم بگیرین حالا من در حال خرید بودم و اصلا نگفتم و نمیدونست شرایط من رو