2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رزین بخر

هاردنر بخر

آزار و دیجیتال

رنگ 

هر چقدر رزین می ریزی نصفش هاردنر بریز

ده دقیقه هم بزن که شفاف بشه

وقتی ریختی رو سطح کارت روش بافندگی حرارت بده که حباب نداشته باشه

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵
ما خودمون تولید کننده رزین هستیم جانم بگو در خدمتم 

عه خداروشکر،خانم گلی میخوام یه سینی درست کنم نمیدونم چی بگگیرم اقام میگه رزین فررق میکنه بایدبشناسی و تبحرزیاد میخواد،ولی یه کلیپ دیدم خیلی راحت درست کرد شما اینستا پیج ندارید برافرروش یاراهنماییم کنیممنون  میشم

رزین بخر هاردنر بخر آزار و دیجیتال رنگ  هر چقدر رزین می ریزی نصفش هاردنر بریز ده دقیقه هم ...

خانمی میخووام یه سینی درست کنم یایه چی گرد،باید موادرو روی چی بریزم  ؟بعد راحت بعدش جدامیشه یانه

ما خودمون تولید کننده رزین هستیم جانم بگو در خدمتم 

عزیزم برای سطوح چوبی بخوام بزنم ک آب توش نفوذ نکنه چطوریه؟ مثلا پشت در حمام؟ فروشنده گفت باید درو سمباده بزنی ک رنگش بره.... خب اونجوری ک خراب میشه!!! یا مثلا دور سینک

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
خانمی میخووام یه سینی درست کنم یایه چی گرد،باید موادرو روی چی بریزم  ؟بعد راحت بعدش جدامیشه یان ...

قالب داری 

یا رو سینی می خوای در بیاری

اگه قالب نداری روی سطح نایلون بنداز با چسب آکواریوم ریختم دربیاری بزاز چند ساعت خشک بشه دوباره چسب آکواریوم بزن ۱۲ ساعت بزار بمونه

توش رزین بریز ۲۴ ساعت بزار بمونه بعد از قالب که با چسب آکواریوم درست مردی راحت جدا می شع

عه خداروشکر،خانم گلی میخوام یه سینی درست کنم نمیدونم چی بگگیرم اقام میگه رزین فررق میکنه بایدبشناسی ...

چرا من همسرم اینستا داره تو پیجش کاراشو میزاره، بخوای سینی درست کنی اول اینکه باید یه چوب انتخاب کنی و بعدش سنباده بزنی تا چوبت نرم شه و خط و خشی نداشته کلی سنباده باید بزنی و اینکه رزین اصلا کار راحتی نیست قلق داره باید قلق کار رو بلد باشی وگرنه کلی ضرر میکنی که حالا قلقاشم من بهت میگم و اینکه شما کدوم شهری؟

رزین بخر هاردنر بخر آزار و دیجیتال رنگ  هر چقدر رزین می ریزی نصفش هاردنر بریز ده دقیقه هم ...

خانمی میخووام یه سینی درست کنم یایه چی گرد،باید موادرو روی چی بریزم  ؟بعد راحت بعدش جدامیشه یانه