2777
2789
عنوان

حاجت دارا

443 بازدید | 55 پست

آیت الله بهجت فرموده اند که جملات حدیث کسا معجزه است. پیامبر دو بار قسم می خورد که اگر این حدیث خوانده بشود رحمت می آید ،

ملائکه نازل می شوند ، غم از غمگین برداشته می شود و جاجت حاجتمند روا می شود.ما باید خواندن این حدیث را رایج کنیم. البته دسته جمعی خواندن این حدیث بهتر است. بزرگان تجربیات زیادی در مورد این حدیث دارند که اگر حاجتی به صلاح ما باشد حتما برآورده می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من ۴٠ هزار تا صلواتم مونده کسی میتونه کمکم کنه ؟  منم دعاتون میکنم و تو مشهد برای حاجتا ...

من خودم ۱۲۴هزار تا نذر کردم که بیست هزارتاشو تاالان گفتم.وگرنه بهت کمک میکردم😔

دوستان من ۴٠ هزار تا صلواتم مونده کسی میتونه کمکم کنه ؟  منم دعاتون میکنم و تو مشهد برای حاجتا ...

عزیزم کامنتتو بذار تو تایپیک حدیث کسا من،شاید بین اعضا کسی باشه

عزیزم من ۵۰۰تا براتون صلوات میفرستم

سلامم را به آقا برسون دلم براش تنگ شده

و بیاد پدرم که تازه از دست دادم زیارت کن

خدایا ممنون که دوباره لایق مادری شدمhttp://melikahani86.persianblog.ir/

حدیث کسا چتدصفحه خواهر؟چه جوریه چله میگیرید؟

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

۱۰۰۰تا من میخونم عزیزم....تو هم خواهرم وبجه هاشو دعا کن حاجت روابشن وخوشبخت وعاقبت بخیر....ونی نی تو دلیم سالم باشه سلامتی دنیا بیاد.....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
بله چهل روز میخونیم هر روز به نیت یکی.کمه و جملاتش تکراری.تو نت ببینید

پس باشه منم هستم...انشاءالله هم حاجت روابشیم💚💚