2777
2789
عنوان

کیا تو اقدامن

82 بازدید | 7 پست

بچه ها من یک مرداد پریود شدم 7 مرداد پاک شدم 8 مرداد اقدام دوباره شروع کردیم امروز لک قهوه ای آمد از صبح تاالان دوتا لک آمده نمیدونم میخام دوباره پریود شم یانه آخه یک هفته هس پریودیم پاک شده باز چرا بیاد 

اگر ماه‌های قبل هم لکه بینی داشتی توجه نکن،صبر کن تا آخر مرداد

ماه های قبل اصلا اینجوری نمیشدم علتش نمیدونم چیه احتمال هس بارداری باشه ولی باخودم میگم 1 هفته نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه های قبل اصلا اینجوری نمیشدم علتش نمیدونم چیه احتمال هس بارداری باشه ولی باخودم میگم 1 هفته نمیشه

شاید چون تمرکز کردید از استرس لک دیدید،فوقش یه بی بی چک بگیرید ،انشاالله خیر باشه،به امید خدا ماه آینده بیاید خبر بارداری تون رو بدید

شاید چون تمرکز کردید از استرس لک دیدید،فوقش یه بی بی چک بگیرید ،انشاالله خیر باشه،به امید خدا ماه آی ...

ماه اول نگرفت این ماه باخودم گفتم خودمو بزنم به بی خیالی سرموگرم میکردم به قرآن خواندن اینها امروز دیدم تعجب کردم 

ماه اول نگرفت این ماه باخودم گفتم خودمو بزنم به بی خیالی سرموگرم میکردم به قرآن خواندن اینها امروز د ...

انشاالله ماه آینده بگیره حتما غذاهای مقوی بخورید ،همسرتون هم گلابی 🍐 بخوره فرزندتان حتما زیبا میشه

انشاالله ماه آینده بگیره حتما غذاهای مقوی بخورید ،همسرتون هم گلابی 🍐 بخوره فرزندتان حتما زیبا میشه

ناامید شدم  ماه اول نگرفت باخودم گفتم این ماه میگیره پشت سرهم اقدام داشتیم حتی دیشب اقدام داشتم امروز صبح خون آمد این روزها تخمک گذاریم بود خونی که آمده تخمک گذاریم بهم خورد 

2827
2791
2779
2792