2777
2789
عنوان

آیه الکرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من در اقدام خیلی دعا وزیارت و قرآن میخونیم میترسم برای بچه ضرر داشته باشه 

ای کاش تواین😭 روزهای عزیز من نی نی دار میشدم لطفا دعاکنین نی نی سایت های عزیزممنونم 
😐😐برا چی؟

میگم که دقیق نمیدونم میگن نخونید روی روحیات بچه میگن تاثیر داره ولی دقیق نمیدونم ولی سوره عصر رو میگن زیاد بخونید

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
میگم که دقیق نمیدونم میگن نخونید روی روحیات بچه میگن تاثیر داره ولی دقیق نمیدونم ولی سوره عصر رو میگ ...

ممنون عزیزم شک داشتم اما حتی یه نفر بگه نمیخونم میگن ماه چهارم بخونین اما قبلش ن

ای کاش تواین😭 روزهای عزیز من نی نی دار میشدم لطفا دعاکنین نی نی سایت های عزیزممنونم 
استغفرالله. اینا خرافاته دعا و قرآن هیچ اشکالی نداره هیچ مفید هم هست

عزیزم اولا توهین نکن 

دوما همین حرف رو توی یه جلسه دینی یه آخوند در جواب سوال یه خانم‌گفتن اما من چون صاحب مجلش بودم دقیق نتونستم گوش کنم ولی گفتن توی دوران بارداری سعی کنید زیارت عاشورا نخونید

سوما دعا با قران فرق میکنه دعا رو خداگفته؟

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
عزیزم اولا توهین نکن  دوما همین حرف رو توی یه جلسه دینی یه آخوند در جواب سوال یه خانم‌گفتن اما ...

ببین به نظر من اون آخوند هم خرافاتی بوده. توهینی نکردم. دعا رو خدا نگفته ولی معتبره. شایدم راست می گی الان میرم از پاسخگو می پرسم