2821
2789
عنوان

کریر نوزاد

2436 بازدید | 9 پست

دوستان دسته کریر پسرم خراب شده میشه درستش کرد

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

اگه میشه راهنمایی ام کنید چطور درستش کنم

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیا من کریر پسرمو بدم بهت اگه شهر منی

خیلی ممنون عزیزم،کریر پسرم سالمه نو هم هست فقط نمیدونم چرا دسته اش قفل نمیشه همش میچرخه

برای پسر منم خراب شده بود یعنی قفل نمیکرد ، پرچ زدن ، پیچ نیست که قابل تعمیر باشه بدنه ش رو کلا ...

اخه گفتن درست میشه

شوهرم انصافا فنی هست ، نتونست درست کنه چند جا بردم ، گفتن پرس و پرچ شده ، نمیشه بازش کرد

چقدر شد هزینه اش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز