2777
2789
عنوان

خیانت

296 بازدید | 8 پست

شوهر من خیانت رو فقط رفتن تو اتاق خواب میدونه. اما متاسفانه خیلی درگیر فضای مجازی شده. شاید تماس تلفنی نه. اما درگیره دیگه.

بعضی وقتا هم مشکل نعوظ پیدا میکنه. همش فکر میکنم هر چی بیشتر درگیر گوشی باشه شرایط رابطه امون سخت تر میشه. بالاخره این تصاویر آدمای مختلف و رنگارنگ میره تو ضمیر ناخودآگاه انسان و زندگی تاثیر میذاره. یه زنه یکسال و نیمه اومده تو زندگیم هر کاری کردم بره بیرون‌ نشده. شوهر زنه هم فهمیده بازم ادامه داده. اونه که هر بار با یه شماره جدید دوباره اومده. ما یه شهریم اون یه شهر دیگه. دیگه تصمیم گرفتم به بابای زنه بگم. حتی مهریه ام رو پارسال اجرا گذاشتم تا تمامش کنم اما گفت تو و دخترم رو با دنیا عوض نمیکنم. 

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

خدا لعنت کنه اون زنه رو که شوهر داره بازم با شوهر تو درتماسه..مقصر شوهر توام هست ک جوابشو میده

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت کنه اون زنه رو که شوهر داره بازم با شوهر تو درتماسه..مقصر شوهر توام هست ک جوابشو میده

آره درسته.. ولی من معتقدم وقتی مرد سلام میکنه تا زن جواب سلام رو نده این رابطه ادامه پیدا نمیکنه

آره درسته.. ولی من معتقدم وقتی مرد سلام میکنه تا زن جواب سلام رو نده این رابطه ادامه پیدا نمیکنه

زنه کارمنده. باور کنید تمام شام و ناهارهای خونشو مادر خودش یا مادرشوهرش درست میکنه. شوهره هم سر کار نمیره و فقط از دختر 4 سالشون مراقبت میکنه. اون آشغال هم فقط خوابیده رو گوشی.

زنه کارمنده. باور کنید تمام شام و ناهارهای خونشو مادر خودش یا مادرشوهرش درست میکنه. شوهره هم سر کار ...

بابت رابطه پارسال دو بار بحث بالا گرفت و بالاخره مجبور شدم برم پزشکی قانونی. حالا امسال دو ماهی میشه بابت ضرب و حرج دادخواست دادم. بچه ها حدود 6 ماه تمایلی به من نداشت ( بخاطر مشکل نعوذ) اما حالا که خوب شده با اینکه دو سالی ازش بچه دوم میخواستم(قبل از خیانتش )و اون تمایلی نداشت. اومد و گولم زد و چون جلوگیری طبیعی میکردم. هفته ۷ بارداری ام اما بهش نگفتم. ترجیح میدم فعلا چند جلسه دادگاه رو بره تا بفهمه با بچه نمیتونه منو تو این زندگی نگهداره. حالا بچه که هیچ خودم واقعا به تک فرزندی اعتقادی نداشتم اما صاحبخونه هم خونش و میخواد و شوهرم گفته برای زندگی بریم شهر خودشون. تصمیم گرفتم خودم یه خونه بگیرم وسایلامو جمع کنم برم. تا بفهمه خیانت چه به روز زندگیش آورده. اگه میدونستم شوهرم با زنی همخوابه شده که همون پارسال تمامش میکردم. بچه ها چقدر کارم اشتباست.

بابت رابطه پارسال دو بار بحث بالا گرفت و بالاخره مجبور شدم برم پزشکی قانونی. حالا امسال دو ماهی میشه ...

عزیزم من تو موقعیت شما نیستم و نمیتونم نظر خاصی بدم 

هرکار که صلاحته انجام بدهـ. 

فقد میدونم خیانت خیلی درد بدیه... 

چشیدم... 

افسردگی گرفتم... 

داغون شدم.. 

آخرش هم فهمیدم نباید به مزدا اهمیت بدی.. 

نباید تمام دارو ندارت یه مرد باشه.. 

باید برای خودت زندگی کنی... 

که اگ روزی خیانت دیدی داغون نشی بخاطر یه مرد کثیف خیانت کار