2777
2789

نه منم هی میزنه آیفون بردی

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

چرته💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه

😂😂😂😂😂💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
خدا کنه

یعنی ناراحت میشی ۲۱هزار دلار برنده بشی؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
یعنی ناراحت میشی ۲۱هزار دلار برنده بشی؟

نه 

اخه از ی مرحله ایش ب بعد سایت  رو برا جایزه بالا نمیورد 

سر همین میگم کاش الکی باشهک جایزه رو ازدست نداده باشم 

تا سهدقیقهوقت داشت

بوی نم بارون 😍🌧️☔

چند روز پیش هم یکی توی همین سایت اینو گفت  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نه  اخه از ی مرحله ایش ب بعد سایت  رو برا جایزه بالا نمیورد  سر همین میگم کاش الکی ...

کجا رفتی بگو ما هم بریم شاید برنده شدیم😁

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

این که واسه اینه که تو کلیک کنی روش بعد تا ابد الاباد برات هی تبلیغ سایتای مختلف بیاد که بازدیدشون بالا بره . آی آر آر ریاله دلار نیست.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
این که واسه اینه که تو کلیک کنی روش بعد تا ابد الاباد برات هی تبلیغ سایتای مختلف بیاد که بازدیدشون ب ...

آره نوشته ۲۱ میلیون