شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم
شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم
#ذوب هم دو روز پیش تحلیل گذاشتم تا حوالی ۹۴۰تومن اصلاح داریم اونایی که نفروختن دیگه نفروشند فقط روی حمایت میانگین کم کنند که احتمال زیاد این سری مقاومت رو خواهیم شکست
#ذوب هم دو روز پیش تحلیل گذاشتم تا حوالی ۹۴۰تومن اصلاح داریم اونایی که نفروختن دیگه نفروشند فقط روی ...
یعنی فردا ذوب بخرم؟
ذوب دارم میخوام اگر اصلاحش تمومه بخرم
اینو من توی این کانال دیدم خودم ذوب ندارم میخواستم برات نگاه کنم ولی از شانست اینترنتم ضعیفه س ...
ممنونم مهربانو