2777
2789

ان شاءالله ازدواج میکنی عزیز

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی ❤

ناامید نشو عزیز خدا بزرگه تو هم طعم ازدواج میچشی عزیزشک نکن😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

عزیزم چله دعای معراج بردار

به خانوم فاطمه زهرا(س) متوسل شو

حتما حاجت میگیری شک نکن

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
ناامید نشو عزیز خدا بزرگه تو هم طعم ازدواج میچشی عزیزشک نکن😊

میخوام طعم ارامش و بچشم 

۷ ساله بدبختی می کشم...

شاید هرکی از دور نگام کنه بگه کاش جای این بودم.. ولی اصلا آرامش ندارم 😞

براتون صلوات فرستادم

شماهم دعا کنید شخصی که منتظرشم زودتر همین امروز بهم زنگ بزنه و همه چی درست شه

الهی آمین

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
میخوام طعم ارامش و بچشم  ۷ ساله بدبختی می کشم... شاید هرکی از دور نگام کنه بگه کاش جای این بو ...

عزیز دل ان شاءالله تو خوشیو خوشبختی غرق شی😊

همچنین فداتشم❤😍🌺

خدانکنه❤

عزیزم چله دعای معراج بردار به خانوم فاطمه زهرا(س) متوسل شو حتما حاجت میگیری شک نکن

کاش بشه شما پیش خانوم فاطمه زهرا برام یه نذر کوچیک کنید که تا امروز حاجتم روا شه

نذر قبول بشه خودم اداش میکنم 

فقط میخوام شما بین ما واسطه بشی

ظاهرا خانوم فاطمه زهرا خیلی شمارو دوست داره

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.