2777
2789
دقیقا هم فکرتم عزیز دلم من خونه بابام شهره ولی باور کن آرامشی ک اینجا دارم شهر ندارم امیدوارم زندگی ...

ارع میدونم چی میگی 

مهم اینع ارامش داشتع باشی 

قربانت روم مهربونم هر جا هستی سلامت باشی و تنور دلت گرم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم میشه به زبان کوردی بیشتر بگی 😍

خودت رفتی من ول کن تاپیکت نیستم تا شب اینجام شام چی داری😐😑 

بومه قورباند....قربونت برم

براگم...معنی کلمه ش( برادرم) اما در واقع به کسایی که تکیه گاه و دلخوشین میگن تو زبان کوردی من به پسرم میگم 

ژیانمی.....زندگیمی

باوانگم....بمعنی تموم دارایی م تقریبا

چاو رش..چشم سیاه 😍  بومه قوربان چاوو ره شت 

(قربان چشمای سیاهت بشم )

چاو کاله م....چش رنگی م

بازم میگم یادم بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلمی مهربون خانوم❤❤❤❤

😍🤍🦋

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ته دی منال کورای خدا😑😑😑😑😑😑😑حتما آموزامی😢

خوت منال کوره ای باوان😍؟ 

من و غم پیکه وه چرومان کرد ل ورزی تاریکی زستانیک،ایستا او بوه ته سنوبر منیش بومته گوچانیک....🙃
عزیزم میشه به زبان کوردی بیشتر بگی 😍

مثلا بگی تاقانم، ینی یکی یدونم یا باوانه کم ینی جد و ابادم😁

من و غم پیکه وه چرومان کرد ل ورزی تاریکی زستانیک،ایستا او بوه ته سنوبر منیش بومته گوچانیک....🙃
یا شازاده مامد 😑😑😑😑😑😑 گشت کوردن  مه کرمانشانی م روله 🙌⚘

خاسه قلبت ساق بی دله گیان

خودت رفتی من ول کن تاپیکت نیستم تا شب اینجام شام چی داری😐😑  بومه قورباند....قربونت برم براگ ...

دله گیان هم میگیم، ینی دل من

یا مثلا جرگه کم 

کاش شوهر من میومد یکم یاد میگرفت. اوج احساساتش یه عزیزم گفتنه

من همونم نمیگع میگه ت بگو خیلی دوست داشته باشم نمیگم اما وقتی از رفتارم بفهمی لذتش بیشتره ک واقعیه این دوس داشتن🤦‍♀️

😍