2777
2789
عنوان

عروسی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 61 پست
خريد بهتره اجاره معلوم نيست قبلا تن كي بوده 

وا خب آدم تن خور اول رو میگیره 

بعدم اینا میره خشکشویی

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه فرقشهههههههه؟؟؟؟؟۱۲ملیون رو بده النگو بنداز دستت بابا حداقل ۴تا النگو‌سه گرمی میشه خرید باها ...

با تاج و تورش۱۸فروشی

بدون تاج و تور ۶کرایه 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
من ۹۷ خریدم ۱۵۰۰

واقعا؟

چهذخوب

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
الان لباس عروس خوب از ده تومن به بالاس بستگی به مدل و مارک لباس داره مزون دوز باشه و اینا

چرا قیمت نجومی میگی من خاهرم توزمستون عروسیش بود شیکترین لباسوگرفت شیش تومن،

شمالباس عروستم ازطلا درست کنی بعده چهارپنج سال عکساتوببینی مدلش قدیمی شده هرثانیه ی چی جدیدمدمیشه

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
خريد بهتره اجاره معلوم نيست قبلا تن كي بوده 

اهومم

همه فامیلمون خریدن خبب🤤

مگه چشم وهم چشمیه والا فامیل ما یه عروسی برا پسرش گرفت که چی بگم اما عروسی  اونجوری نبود حتی گاهی خواهرم مسخره ام میکنه اما اون زوج سر سال نشده طلاق گرفتن ما الان یازده ساله داریم زندگی می‌کنیم عزیزم زیاد به حرف دیگران توجه نکن 

چرا قیمت نجومی میگی من خاهرم توزمستون عروسیش بود شیکترین لباسوگرفت شیش تومن، شمالباس عروستم ازطلا د ...

میخوای ادرس مزونش رو بهت بدم برو سوال کن

واقعا؟ چهذخوب

بله...و دقیقا همون چیزی بو که میخواستم.

البته بگم من از ملیله و منجوق و دانتل خوشم نمیاد  و لباسم کاملا ساده بود و تنها تزئیینش شکوفه های  پارچه ای رو دنباله و سینه ی لباس بود

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
میخوای ادرس مزونش رو بهت بدم برو سوال کن

شما هرجور دوس داری بخر کرایه کن هرجور ک خودت صلاح میدونی،حتما دارین که 18واسه لباس هزینه کنید خدابیشتربده بهتون

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
بله...و دقیقا همون چیزی بو که میخواستم. البته بگم من از ملیله و منجوق و دانتل خوشم نمیاد  و ...

آها

با تاج و تورش۱۸فروشی بدون تاج و تور ۶کرایه 

تاج و ک ارایشگاه میذاره برات

تورم ک قیمت انچنانی نداره اخه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون