در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
این همه فرقشهههههههه؟؟؟؟؟۱۲ملیون رو بده النگو بنداز دستت بابا حداقل ۴تا النگوسه گرمی میشه خرید باهاش
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
بستگی به مدل و مارک لباس داره مزون دوز باشه و اینا
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
خیلی زیاد صرفا برای عکس. من خودم خریدم اما این مبلغ خیلی
شما چند خریدی
الان لباس عروس خوب از ده تومن به بالاس بستگی به مدل و مارک لباس داره مزون دوز باشه و اینا
خب ۱۸ملیونم خدایی زیاده من عروسیم سال پیش بود تازه تهرانم هستم
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون