سلام ب دوستای خوبم من میخوام داستان زندگیمو واستون بگم و منتظر کامنتاتون هستم ک باید چیکار کنم ؟
من وقتی نوزده سالم بود درست وقتی ک داشتم امتحانات پیش دانشگاهیم رو میدادم یه خواستگار اومد و با خانوادم اشنا شدن البته یه کسی ک خیلی ارتباط نزدیک داشتیم بهمون معرفیش کرد و با خانوادم اشنا شدن و بعد از اتمام پیش دانشگاهی نامزد شدیم حدود نه ماه نامزد بودیم و بعد از نه ماه عقد کردیم ینی برج دوازده عقد کردیم و فرودینش عروسی کردیم تقریبا یک سال و چهار ماه بعدش جدا شدیم و دلیل جداییمون هم الکلی بودنش و دست بزن داشتنش بود تا اینکه بعد از جدایی من دانشگاه رو شروع کردم و ترم اخر دانشگاه بودم که بابام تصمیم گرفت به یه شهر دیگه بریم و ما اومدیم به اصفهان چن ماهی گذشت و خواستگار اومد واسم چن باری رفت و آمد کردیم و بعدش نامزد شدیم و دو ماه بعد از نامزدی عقد و عروسی رو یکی کردیم و اومدیم سر خونه و زندگیمون بعد از یه مدت فهمیدم کل زندگی شوهرم به اسم خانوادشه ماشین سواریش ب اسم مامانش پولاش تو حساب باباشه و ماشین سنگینش رو هم ب اسم باباش زده حالا اینا ب کنار یکسال و نیم اقدام کردیم واسه بارداری و نشد و دکتر واسه شوهرم آز نوشت و رفت از داد و جوابش که اومد گفتن آزواسپرمی هست و ما رو ارجاع دادن مرکز ناباروری اونجا گفتن باید میکرواینجکشن کنید و من رفتم ک دارو میکرو بگیرم دکتر از نوشت واسه من و جواب از رو ک گرفتم گفتن ذخیره تخمدانم پایینه و برج ده سال گذشته دو تا جنین انتقال دادن واسم و نشد و گفتن دو ماه دیگه بیا که دو ماه بعدش کرونا شد و تا همین چن روز پیش دوباره شروع کردم ب دارو خوردن ک برم واسه انتقال بعدی تا دیشبکه با شوهرم دعوا کردیم و یه کلی بهم فوش داد فوشای رکیک هم داد ینی فوشایی ک بم میداد انگار پارچ اب یخم میریختن سرم و در اومد گفت مشکل از تو هست برو خونه بابات مشکلتو حل کن و برگرد . این یه قسمت از حرفای دلم بود توی زندگیش اصلا نمیدونم جایگاهم کجاس من هیچی راجب حقوقش و پس اندازش نمیدونم چون هیچ وقت بهم نمیگه تازه اومده صد و پنج میلیون داده ب خواهرش که خونه خریده اونم بلاعوض مادرش میخواسته دندوناشو درست کنه پنجاه میلیون پول داده بهش رفته دندون کاشته حالا خدایی شما قضاوت کنید اگه شما باشین دیگه شور و اشتیاقیم میمونه واستون ک بخواید زندگی کنید؟ من الان 4 ساله ک ادا در میارم ک نیاز منو برطرف میکنه یکبار هم ب روش نیوردم ک نتونسته نیاز منو برطرف کنه