2777
2789
پارسال گرفتیم ۳۰ تومن بوده بابام داد به قسطاش با پنجاه تومن چی میشه خرید آخه

ببخشيد متوجه نشدم بابات داد به قسطاش يعني چي؟چرا همون بلافاصله برقيا و وسيله اصليارو نگرفتي؟پارسال كه خيلي مناسبتر بود از امسال

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشيد متوجه نشدم بابات داد به قسطاش يعني چي؟چرا همون بلافاصله برقيا و وسيله اصليارو نگرفتي؟پارسال ك ...

چون اگه قسط این وامم اگه اضاف میشد نداشتیم بدیم

داد یه وامشو صاف کرد باهاش

نه کو کار

من که توانایی و تحصیلات و ... شما رو نمیدانم ولی وقتی از پاسال توی عقدی بهتر بود خودت یا علی میگفتی پا میشدی حتما کار هست قرار نیست همه کارمند بشن که خودت دست به کار شو

باور کن خیلی از ماها برای رسیدن به ارزوهامو خیلی کارها کردیم که شاید الان هیچکس حتی اطلاع هم نداشته باشه

نمیدانم چرا اه و ناله برای مردم ما از همه چیز راحت تر شده

یکم هم خودتونو  حرکت بدین با همسرت هم صحبت کن چرا نباید اجازه بده

پست های من همیشه طولانی میشه

ولی واقعا میگم یکم خودت به فکر باش زیاد چشم ت به دست این و اون نباشه این شعار من هست!

هر کی خواست راه حل بده اما و اگر گذاشتی جلوش دیگه ملت چی بگن😂

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
من که توانایی و تحصیلات و ... شما رو نمیدانم ولی وقتی از پاسال توی عقدی بهتر بود خودت یا علی میگفتی ...

شوهرم میگه وظیفه مامان باباته بخرن

تو‌چرا بری کار کنی مثه بدبختا . ببایداز قبل برنامه ریزی میکردن پارسال زودتر میخریدن مثه ما

شوهرم میگه وظیفه مامان باباته بخرن تو‌چرا بری کار کنی مثه بدبختا . ببایداز قبل برنامه ریزی میکردن ...

یعنی چی ک وظیفه مامان باباته.؟؟جهیزیه ک پدر میخره ی لطفا ن وظیفه...چراانقدر شوهراتونو پرو میکنید ..بهش بگو بابام نداره میخای بگم کلیشو بفروشه بخره؟؟دیگ دهه ۵۰ نیستیم ک الان خانوما روپای خودشون وامیستن خیلی از دخترا ک باباشون وسعش نمیرسه ب باباشون توجهیزیه کمک میکنن مث خودم

تنها چیزی که میدانم این است:تن من مملو از زخم است و هنوز روی پاهای خودم ایستاده ام!!🤟
شوهرم میگه وظیفه مامان باباته بخرن تو‌چرا بری کار کنی مثه بدبختا . ببایداز قبل برنامه ریزی میکردن ...

مگه هر کی کار کنه بدبخته   

من از 13 سالگی م کار کردم

همه چیزم هم همیشه خودم خریدم

این و یه جای دیگه هم گفتم

از اتو کشیدن لباس توی خیاط خونه انجام دادم تا سخنرانی توی دانشگاه

عارم نبوده از کار

گذشته م هم فراموش م نشده که برای هر چیزی خودم تلاش کردم!!!

پارسال گرفتیم ۳۰ تومن بوده بابام داد به قسطاش با پنجاه تومن چی میشه خرید آخه

با۵۰تومن میشه خیلی چیزا خرید بخدا خودم با۵۰تومن میخام بخرم البته سرویس چوب ویخچال ولباسشویی ودوتخته فرش به عهده همسرمه اینجارسم اینه ولی همسرت هم باید یه ذره اگاهانه جلوبره وقتی میبینه دستتون تنگه نبایدفشاربیاره زیاد زندگی رو یکم باسختی شروع کنید شماهم ازدوسال قبل عقدین باید کم کم ازهمون روزاول میخریدین تاالان اینقدگرفتارنمیشدین

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
یعنی چی ک وظیفه مامان باباته.؟؟جهیزیه ک پدر میخره ی لطفا ن وظیفه...چراانقدر شوهراتونو پرو میکنید ..ب ...

واقعا میتونه قانونو نشونش بده بگه وظیفه خودته که حهیزیه بخری نمیدونی بدونن والااا مردا جه طلبکار شدن